Hierbij weer een foto dagboek! Dit zijn de Instagram foto’s van de maand December, alweer de laatste maand van het jaar 2013! Het jaar is heel erg snel gegaan! De kerstdagen zijn alweer geweest en vanavond is het alweer oud en nieuw! We gaan weer een nieuw jaar tegemoet, het jaar 2014! Ik ga vanavond het natuurlijk ook vieren met familie, mijn vriend en vrienden. Het wordt dus een gezellige avond! Ook wil ik jullie hierbij een gelukkig en gezond nieuw jaar toe wensen!

Onze kerstboom dit jaar | Nieuwe parfum Celine Dion Sensational | Heerlijke wrap met komkommer, tomaat, kalkoenfilet en dressing | Rasberry Cupackaes gemaakt met mijn lieverd | Mijn geshopte Superfoods | Selfie | Yoghurt met superfoods yumm | Naar Serious Request geweest in Leeuwarden | Mijn outfit voor 1e kerstdag | Appelflappen gebakken voor kerst | Mijn super food stash. Heb ik de potten niet mooi versierd? | Mijn look voor oud en nieuw! Krullen 🙂
Mijn Instagram

25 Reacties

  1. Dankjewel voor je lieve reactie op girlscene,
    Ik vind je blog erg leuk, je hebt er een nieuwe volger bij! 😉

    Liefs Romy

  2. Leuke foto's! Ik ben 2 jaar geleden naar serious request geweest, wat een top sfeertje hangt daar he 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *