Deze Photo Diary bevat weer leuke vrolijke foto’s van de maand Maart en een paar van de maand April. Alle foto’s komen net als alle andere Photo Diary’s die ik plaats van mijn eigen Instagram account. Wat ben ik weer blij dat het weer voorjaar is, ik wordt er hellemaal vrolijk en krijg weer volop energie van die prachtige zonnige dagen. Ook vandaag is het weer een prachtige zonnige dag, heerlijk warm en weer om fijn buiten te zitten. Ook ben ik begin deze maand jarig geweest! Heb een erg leuke verjaardag gehad en ben volop verwent met leuke cadeau’s. Benieuwd naar mijn Photo Diary? Lees en kijk dan zeker even mee..


Prachtig weer, een voorjaars outfit vond ik daarom wel zo toepasselijk | 7e April was ik jarig en ben ik 24 jaar oud geworden. | Beertje ligt weer fijn naast mij op de bank. | Samen met mijn lieverd <3 | Mijn vriend en ik hebben samen op 2e paasdag gegourmet. | Een heerlijk havourmout ontbijtje met frambozen, blauwe bessen en kokos! Heerlijk.

Een vrolijke selfie. | AH moestuintje | Samen met Eliza en mijn vriend heerlijk wezen wandelen bij het meertje in het dorp. |  Kiekeboeh! Samen met Eliza | S’avonds gezellig bij de vuurkorf met de buren erbij. | Selfie. 
Je kunt mij natuurlijk ook volgen via Instagram onder de naam @Geaaa. Ook op mijn blog plaats ik regelmatig deze Photo Diary’s, hou daarom mijn blog zeker in de gaten ๐Ÿ™‚

25 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *