Hallo. In deze Plog naam ik jullie mee in onze eerste vakantie als gezin. Zo probeer ik wekelijk een terugkerend rubriek er van te maken, waarin ik de leukste foto’s deel van mijn week. Wij gingen voor het eerst als gezin naar Rosas in Spanje, spannend maar toch ook heel bijzonder. Kijk en lees jij mee naar onze week?


Ons eerste vakantie als gezin in Spanje

Ons eerste vakantie als gezin onderweg Ons eerste vakantie als gezin

Ons aller eerste vakantie als gezin en voor onze zoon. Wij hebben in totaal drie dagen gereden om op plaats van bestemming te komen in het prachtige Roses in Spanje. Het is spannend om als kersverse ouders op vakantie te gaan met een baby van bijna 7 maand. Maar hij deed het zo goed! Onderweg hebben wij een aantal keer gestopt en kreeg meneer zijn voeding.
Glamview mijn week in foto's 4 - lunch
Bij het tankstation in Frankrijk kochten wij o.a. deze lunchboxen. Voor mij een salade menu en voor mijn man een menu XL. In deze boxen zaten een salade, sojachips en water en de andere box broodjes, chips en cola.
Glamview mijn week in foto's 4 - camping life
Aangekomen in ons bungalow op de camping geniet meneer van zijn wipstoel.
Glamview mijn week in foto's 4 - camping

Wij zijn in Spanje om te rusten, genieten en de omgeving te verkennen. Maar ook is het tijd om een aantal leuke foto’s te maken voor mijn Instagram account en blog.

Glamview mijn week in foto's 4 - roses strand

In de avond gingen wij genieten van een wandeling langs het strand.
Glamview mijn week in foto's 4 - sanneannie sprinkhaan
Glamview mijn week in foto's 4 - sprinkhaan

(Tante) sanne kwam vier dagen op bezoek bij ons in Spanje. Met zijn allen hebben wij een aantal leuke dagen gehad vol plezier. In de ochtend kwamen wij o.a. deze grote sprinkhaan tegen.

Glamview mijn week in foto's 4 - voor het eerst zwemmen

Met prachtig weer is het tijd om te zwemmen. De eerste keer voor ons zoon om te zwemmen. Hij vond het ontzettend spannend. Op de arm vond hij het wel prima, aan de babyfloat moet hij even wennen.

Glamview mijn week in foto's 4 - homemade tapas

Sanne kwam op het idee om zelf bij de bungalow een tapas avondje te doen. Wij kochten bij de Lidl in Roses een aantal producten om een tapas samen te stellen. Onder andere brood, komkommer, oude kaas, ham, druiven, aoli, en olijven.

Glamview mijn week in foto's 4 - strand
Glamview mijn week in foto's 4 - strand zoon

Met zijn allen genieten op het strand. Het water was wel koud, maar een strand wandeling kan ook prima. Onze zoon vond het geweldig!

 

Glamview mijn week in foto's 4 - mama liefde

Samen met mijn lieve zoon Julius genieten op de veranda.

Glamview mijn week in foto's 4 - roses ijsje

Op vakantie mag je best genieten van een ijsje. Samen met mijn man heb ik dit ijsje gedeeld met aardbei en munt chocolade ijs.

Glamview mijn week in foto's 4 - haven roses

Een mooie plek bij de haven van Roses.

Glamview mijn week in foto's 4 - outfit Noella.Fashion

Op vakantie gaat het werk ook door. Sanne maakte van mij een aantal foto’s voor een outfit post op mijn blog. Dit jurkje heb ik gewonnen van de webshop Noella.Fashion en combineerde het met mijn nieuwe zwarte sandalen met hak van LASCANA.

 

Glamview mijn week in foto's 4 - vakantie
Genieten van een welverdiende vakantie!
Glamview mijn week in foto's 4 - roses centrum

De omgeving van Roses hebben wij verkend o.a met de auto. De omgeving van Roses is prachtig. In de verte zie je bergen met allemaal witte huizen erop. Het dorp ligt aan de kust.

liefs gea glamview

Advertenties

2 Replies to “Plog: Ons eerste vakantie als gezin”

  1. De vakantie ziet er echt heerlijk uit! Wat een mooie foto`s heb je genomen. Op vakantie als gezin is zo leuk!

  2. Het lijkt me heel spannend om voor het eerst met je gezin op vakantie te gaan. Volgens mij is het goed bevallen. Spanje herkende ik natuurlijk direct ;p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *