Polaar Ice Source Moisturizing gel: Verzorging op basis van gletjerwater

Polaar heeft een nieuwe huidverzorgingslijn op basis van het zuiverste gletjerwater, namelijk de Polaar Ice Source Moisturizing gel. De verzorgingsproducten bevatten pure en zeldzame actieve ingrediënten met buitengewone eigenschappen. Het gletjerwater zorgt er speciaal voor om de hydratatie niveau van de huid perfect op peil te houden. Lees hier meer over dit product.

Het Franse merk Polaar, heeft een breed aanbod aan beschermende, anti-verouderende, hydraterende en verhelderende behandelingen op basis van o.a. Siberisce olijf en gingseng, Boreale algen uit de poolzeeen, Arctisch katoen en bessen en gletsjerwater. De Polaar Ice Source bevat natuurlijke ingrediënten, is niet getest op dieren en is vegan. Daarnaast bevat het product geen mineraal olie, phenoxyethanol, parabenen of alcohol. 

Het geheim voor schoonheid ligt verborgen voorbij de poolcikel – Polaar.

Polaar Ice Source Moisturizing gel

Polaar Ice Source

Een unieke hydraterende, verzachtende en verstevigende huidverzorgingslijn op basis van de zuiverste gletsjerwater, speciaal ontwikkeld om het hydratatieniveu van de huid perfect op peil te houden. Naast gletsjerwater bevat het hyaluronzuur en thalassiossira Antartica.

Hyaluronzuur bevat een hoog molecuulgewicht, een waterspons die het water in de cellen fixeert. Thalassiossira Antartica is een zeewier dat ruim 3000 meter diep word geoogst in de krochten van de poolfjorden. Het is rijk aan aminozuren, essentiële vetzuren en koolhydraten die de hydrolipidenfilm van de huid herstelt van een natuurlijke hydratatie van de huid.

Polaar Ice Source bestaat uit

  • Moisturizing cream – voor hydratatie van de droge tot normale huid.
  • Moisturizing gel – Voor de gecombineerde tot vette huid
  • Ultra Moisturizing Mask – Geschikt voor elke huidtype

Polaar Ice Source Moisturizing gel

Polaar Ice Source Moisturizing gel review

De Polaar Ice Source collectie heeft een mooie maar simpele uitstraling, wit met een mint kleur detail. De Polaar Ice Source Moisturizing gel heeft een tube verpakking met draaidop en bevat 50 ML aan product. Het product is geschikt voor de gecombineerde tot vette huid, te gebruiken op de nek en het gezicht. De tube is makkelijk mee te nemen in je handtas, toilettas of op reis. Pluspunt: Het product bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten en het is niet getest op dieren.

Mijn huid heeft een goede hydraterende huidverzorging nodig. Niet alleen om mijn t-zone, maar ook na blootstellen van de zon of kou. Het is altijd goed om na deze weer omstandigheden je huid een goede verzorging te geven van hydratatie. Je huid droogt al snel uit, vooral van een dag in de zon.

De Polaar Ice Source Moisturizing gel heeft een witte substantie, die na het uitsmeren doorzichtig wordt. Het voelt zacht en heerlijk fris aan op de huid. Het gletjerwater doet zeker zijn werk. Het heeft een natuurlijk, verfrissende geur, niet te aanwezig. Heerlijk! Aan de einde van de dag is mijn huid nog heerlijk zacht en goed gevoed. Deze Polaar Ice Source Moisterizing gel is voor mijn huid een goed product. Tevens kan het product gebruikt worden als basis onder je make-up. Verkijgbaar o.a. bij Douglas

Ben jij al bekend met het merk Polaar?

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Advertenties

4 Comments

  1. Oh, iets dat ik misschien eens moet aanschaffen! In een goodiebox zat eens een nachtcrème van Polaar en die vond ik ook best fijn!

    1. Die heb ik inderdaad ook in het klein. Echt heel fijn merk

  2. Ik ken het merk van naam, nog niets geprobeert van ze

  3. Zo fijn deze! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *