Stokke Tripp Trapp accessoires in frisse lente looks

In het rubriek “Whats new?” Is de magie van de lente is terug te vinden in de nieuwe Stokke Tripp Trapp accessoires. De frisse kleuren zijn de basis van de nieuwste collectie. Beleef de schoonheid van het Scandinavisch design met nieuwe, op de natuur geïnspireerde kleuren en designs.

Tripp Trapp Classic Kussenset

Door de combinatie van het zachtste organische katoen en een gemakkelijk afneembare PFC-vrije coating straalt de collectie charme uit. De collectie straalt met de mooiste kleuren passend bij de lente. De collectie bestaat uit: Icon multicoler, Icon Grey, Pink Fox, Blue Fox, Honeycomb Calm, Honeycomb Happy, Lucky Grey en Lucky Terrazzo Petrol. De Stokke Tripp Trapp Classic kussenset is verkrijgbaar vanaf €39 euro. 

Stokke Tripp Trapp accessoires in frisse lente looks

Tripp Trapp Baby Kussen in aangepast design

Als kinderen rechtop gaat zitten, hebben ze nog steeds extra steun nodig voor de rug. Het Tripp Trapp Baby Kussen is geschikt voor kinderen vanaf 6 tot 18 maand. Het is zorgvuldig ontworpen en gevoerd zodat er optimale ondersteuning wordt geboden. De baby Kussen is verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren: Sweet Hearts en Timeless Grey. De Stokke Tripp Trapp Baby Kussen is verkrijgbaar vanaf €44 euro.


Stokke Tripp Trapp accessoires in frisse lente looks

Trapp Trapp Newborn Cover

De Tripp Trapp Newborn Set is gemaakt van organisch katoen. Deze is heerlijk zacht en biedt een baby extra comfort door de stevige voering. De nieuwe cover is makkelijk op de Newborn Set aan te brengen en te verwijderen. Tijdens het eten kan er vuil op de cover komen, het mooie aan deze cover is dat hij wasmachinebestendig is. De NewBorn set Cover is dubbelzijdig, en kan daarom op twee manieren gebruikt worden. De Sweethearts White en Sweethearts Grey. De Stokke Tripp Trapp Newborn set is verkrijgbaar voor €99 euro. De Stokke Tripp Trapp Newborn set Cover is ook los verkrijgbaar vanaf €34 euro.


Stokke Tripp Trapp accessoires in frisse lente looks

EzPz by Stokke Placemat voor het Tripp Trapp tafelblad

Als kinderen zelfstanding beginnen met eten, zijn omvallende borden niet te vermijden. Ze spelen er graag mee. EzPz heeft hiervoor een placemat uitgebracht – met ingebouwd bordje en bekerhouder – die vast blijft zitten aan de Stokke Tafelblad. Eetmomenten worden hierdoor minder rommelig en daarom gezelliger als gezin. De vernieuwde versie van de EzPz placemat by Stokke heeft een aangepaste vorm, blijft nog beter aan het tafelblad plakken en is verkrijgbaar in twee zachte kleuren: Soft Mint en Soft Grey. De placemat kan ook gewoon op de normale eettafel worden gelegd en de kinderstoel van je kind aanschuiven. Je hoeft daarom niet direct een Stokke Tafelblad te kopen. De EzPz by Stokke placemat voor de Tripp Trapp Tray is verkrijgbaar vanaf €29 euro.

Stokke Tripp Trapp accessoires in frisse lente looks

Liefs Gea

Persbericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *