Wij zijn op citytrip geweest naar Dublin Ierland. Een prachtig land om te bezoeken en ik heb er tevens heerlijk geshopt. Alles komt van de Penny’s, een winkel gelijk aan de Primark die wij kennen. Een bezoek aan de Primark doe ik dan ook graag, dus ook hier moest ik even een kijkje nemen. Het is een tas vol geworden. kijk en lees mee voor de Primark Ierland shoplog.
Shoplog | Primark in Iederland

Blauwe pumps

Het eerste item die ik in mijn handen had in de Penney’s, waren een prachtig stel fel blauwe suède pumps. Ik ben dol op pumps en kon deze paar dan ook niet laten liggen, deze kosten €11. Een koopje, en waarom ik een stel pumps graag koop bij de Primark? Dat is omdat de schoenmaat van de pumps mij altijd perfect zit, en ze lopen heerlijk.
Shoplog | Primark in Iederland
Shoplog | Primark in Iederland

Sportkleding

Ook waren er een paar rekjes met sale items met o.a. leuke sport kleding. In mijn kast heb ik dan ook al een paar fijne sport leggings liggen van de Primark en wist dan ook dat ze mooi blijven en heerlijk zitten. In de sale waren deze items dan ook nog goedkoper. De broek was €3,00 en de top €2,00. Ze zitten mooi passend door de elastiek die in de items zitten.

Shoplog | Primark in Iederland

 Sportschoenen

Mijn vriend en ik hebben dan ook een dol voor ogen en dat is om te gaan hardlopen. Natuurlijk horen daar een paar hardloop schoenen bij. In mijn kennis kring hoor ik dan ook veel goeds over de hardloop schoenen van de Primark, dus ook deze paar nam ik mee voor €13. De kleuren zijn dan ook heel mooi, met roze en oranje.
Shoplog | Primark in Iederland

Skinny jeans

In mijn kledingkast valt mij altijd op dat ik weinig broeken heb, ik nam dus de kans ook om een leuke broek te kopen. Ik ging daarom voor deze simpel groene skinny jeans, en nam ik mee voor €9,00.

Shoplog | Primark in Iederland

Paarse blouse

Het laatste item van deze shoplog is deze los vallende blouse in de kleur paars. Aan de voorkant zit een leuk detail waarbij je een strik kan knopen aan de voorkant, zo heeft deze blouse een leuk extraatje. Deze blouse kost €11.

Wat vinden jullie van mijn geshopte items?
Liefs, Gea

19 Reacties

  1. Toffe dingetjes zeg! Die legging en die sportschoenen vind ik echt heel erg mooi, hopelijk zijn de sportschoenen ook goed!

  2. Wat grappig om te lezen dat Primark ook nog andere merken voert. Ik vind de blauwe pumps lekker opvallend en die gympen lijken mij ook wel tof!

    1. Ik zelf ook niet hoor haha, ik zag mensen lopen met de tassen en ze leken heel erg op die van de primark. Zo kwam ik er achter 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *