Review: Magnetische wimpers van Easylash

Om mijn ogen meer te laten spreken, gebruik ik een zwarte mascara. Ik wissel regelmatig van mascara merken, maar merk dat mijn wimpers van nature niet krullen. Mijn wimpers zijn lang, maar lijken te zwaar als ik mascara aanbreng. Daarom breng ik meerdere lagen mascara aan voor een mooi resultaat. Nu heb ik waarschijnlijk de perfecte oplossing gevonden, namelijk de magnetische wimpers van Easylash! Het perfecte moment om de magnetische wimpers van Easylash te gaan reviewen, lees jij mee?
Magnetische wimpers van Easylash achterkant

Magnetische wimpers van Easylash
Magnetische wimpers van Easylash

De magnetische wimpers van Easylash komen in een mooie licht roze doos, waarin verschillende tools zitten, een eyeliner met ultrafijne magnetische deeltjes en vijf prachtige magnetische wimpers die waterproef zijn, eenvoudig op te doen en tevens te verwijderen.

Magnetische wimpers van Easylash binnenkantMagnetische wimpers van Easylash
De magnetische wimpers van Easylash zijn veilig te gebruiken en niet schadelijk voor je eigen wimpers of ogen. Ze beloven dan ook zonder probleem de hele dag of nacht te blijven zitten. Voor alledaags of voor een feestje geven ze je make-up look een extra boost. De kit waarin de magnetische wimpers van Easylash zitten, bevatten vijf verschillende wimpers vol tot iets subtieler.

De Magnetische wimpers van Easylash kost €29,95

Magnetische wimpers van Easylash eyeliner

Conclusie 

Voor mij was het de eerste keer dat ik nep wimpers op ging doen, het resultaat was ik dan ook nieuwsgierig naar. Het is fijn dat alle benodigdheden in één kit zit, je hoeft niet extra dingen aan te schaffen en hebt direct alles om de magnetische wimpers op te kunnen doen. De eyeliner vind ik prima werken en kon direct een mooie lijn boven mijn wimperrand maken. De magnetische wimpers hechten prima op de wimperrand, door de ultrafijne magnetische deeltjes die in de eyeliner zitten. Met de pincet tool pak ik voorzichtig de wimper vast in de hoek, waarna ik hem voorzichtig tegen de eyeliner land aan druk.

Magnetische wimpers van Easylash beforeMagnetische wimpers van Easylash resultaatHet was even wennen voor mij, maar het is echt makkelijk te doen. De magnetische wimpers blijven goed zitten en ziet er mooi en subtiel uit. Ik ben dan ook blij dat ik de magnetische wimpers heb getest, het is de perfecte uitkomst voor mij. Aangezien mijn eigen wimpers niet heel opvallend zijn met mascara, en op deze manier zeker zelfverzekerder voor de spiegel sta. Het maakte mij soms onzeker als ik andere meiden zag met mooie gekrulde, zwarte wimpers. Nu ben ik zelf een vrouw met mooie wimpers! Ik vind de prijs voor deze kit dan ook goed, aangezien alles erbij zit en vijf verschillende wimpers krijgt.

Draag jij wel eens nep wimpers?

liefs gea van glamview

Dit artikel betreft een samenwerking.

Advertenties

You May Also Like

Leave a Reply