S-HE Stylezone Lipstick Magic Colours 156

Het is alweer een week gelden dat ik op vakantie was in het prachtige Oostenrijk. Het land is dan ook zeker een aanrader om eens naar toe te gaan, aangezien de omgeving zo anders is dan hier in Nederland. Wij hebben dan ook verschillende steden, en dorpen bezocht. Zo kwam ik dan ook de DM winkel tegen, die in de blog wereld zeker wel bekend is, maar zelf had ik hem nog niet eerder bezocht. Ik was dan ook benieuwd naar de beauty producten van de DM, en heb ook een aantal producten mee genomen. Ook nam ik o.a. deze lipstick mee van DM eigen merk.

S-HE Stylezone Lipstick Magic Colours 156

S-HE Stylezone Lipstick Magic Colours 156

De verpakking

De huls van de lipstick is zeker bijzonder. De huls bestaat namelijk uit drie witte vierkanten, die als ware op elkaar zijn gestapeld. Bij het open van de huls, wordt één vier kant blokje van de stapel verwijderd. Ik heb z’n soort huls dan ook nog niet eerder gezien bij een make-up merk, en vind het zeker een leuk aanblik hebben aan de lipstick. De grijs met witte tinten van de huls, vind ik ook zeker prachtig.
De lipstick heeft een bruin, roze kleur en past dan ook bij veel verschillende make-up looks. Dit vind ik altijd een pluspunt, bij het kiezen van een lipstick. Deze nude kleur is dan ook prachtig.
S-HE Stylezone Lipstick Magic Colours 156

Naam van de lipstick

Net als bij veel lipstick, heeft ook deze aan de onderkant van de huls een sticker met de naam van de lipstick. Zo de lipstick ook makkelijker terug te vinden in je stash. De naam Magic Colours, is de naam van de lipstick lijn. Zelf vind ik het juist leuk, als een lipstick een eigen naam heeft zoals het merk Essence. De lipsticks van S-HE Stylezone hebben dit jammer genoeg niet, maar elk merk heeft zijn eigen natuurlijk.

S-HE Stylezone Lipstick Magic Colours 156

S-HE Stylezone Lipstick Magic Colours 156

Swatch van de lipstick

De swatch op mijn hand ziet er dan ook meteen veel belovend uit. Voor een budget lipstick, is de pigmentatie van de lipstick namelijk heel mooi. Het is prima dekkend, en smeert goed uit op de hand en lippen. Op de lippen voelt de lipstick dan ook fijn aan, en totaal niet droog. Het is dan ook een mooie nude kleur die prima kan worden gedragen over dag. Deze lipstick kost €2,95, en is te koop bij de DM winkels.
Wat vind jij van de lipstick ?

Liefs Gea

21 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *