Al eerder schreef ik op mijn blog een review over de S-he Stylzone Lipstick van de DM winkel, een mooie nude kleur die prima te dragen is over dag. Op vakantie in Oostenrijk heb ik dan ook met glinsterende ogen naar de make-up schappen gekeken. Wat een prachtige make-up producten hadden ze van verschillende merken. Uit eindelijk kwam ik alleen de winkel uit met de producten van S-he Stylzone, waar onder ook een Long-Lasting Lipgloss van dit merk.

Over het algemeen draag ik alleen maar lipstick kleuren, maar deze long lasting lipgloss maakte een uitzondering. De S-he Stylzone long lasting lipgloss heeft een simpele huls, maar ziet er zeker mooi uit. Het potje is doorzichtig waar door de kleur van de lipgloss mooi naar voren komt. De dop daar in tegen bestaat uit 2 witte vierkanten. De kleur die ik koos, is een oranje/zalm roze kleur.

De swatch van de lipgloss op mijn ziet er dan ook veel belovend uit. De kleur is mooi dekkend, en de gloss heeft een prahtige glans. De zalm roze kleur vind ik dan ook heel mooi.


Op mijn lippen is de lipgloss ook zeker prachtig! Het geeft een subtiele oranje/zalm roze kleur op mijn lippen. Door de Gloss, geeft het een prachtige glans. Ja, ik zal zeker mijn lipsticks afwisselen voor deze mooie lipgloss. De lipgloss moet wel bij gewerkt worden na een maaltijd of een drankje, maar het blijft zeker prima zitten voor een budget lipgloss. De S-he Stylezone long lasting lipgloss kost rond € 2 euro.

Wat dragen jullie het liefst op de lippen, lipstick of lipgloss?

8 Reacties

  1. Heel mooi kleurtje, ik kende het merk niet, maar het ziet er wel uit als een fijn everyday-glossje. Ik draag liever lipstick omdat m'n haar daar tenminste niet in blijft plakken als het waait 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *