Een goede eerste indruk op iemand maken willen we allemaal. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander wil je fris en goed ruikend voor de dag komen. Met de deodorants van Salth of the Earth ruik je alleen niet lekker, je bent tevens goed beschermend. De Salt Of The Earth Deodorant Roll On Lavender en Vanilla bevat niet alleen een lekkere geur, het heeft een long lasting protection. Hieronder in het artikel lees je nu meer over de Salt Of The Earth Deodorant Roll On Lavender en Vanilla en wat mijn bevindingen zijn. Lees je gezellig mee?

Salt Of The Earth Deodorant Roll On

Als je het milieuvriendelijke merk Salth Of The Earth nog niet kent, het is een natuurlijke huidverzorgingsproduct merk die op nummer één staat van natuurlijke deodorants. Ze hebben diverse deodorants in het assortiment die op een natuurlijke manier tegen ongewenste zweetgeuren beschermen. Alle Salth Of The Earth deodoranten bevatten huidverzorgende Aloë Vera, sommige daarnaast nog botanische extracten en essentiële oliën. Het merk Salth Of The Earth is vegan, cruelty free en de verpakkingen worden gemaakt van recycled plastic. Er zijn navul verpakkingen verkrijgbaar waarbij je de bestaande verpakking kan vullen om weer te kunnen gebruiken. Dit is natuurlijk een beter optie ook voor het milieu.

Salt of the earth deodorant roll on lavander en Vanilla

De Salt Of The Earth Deodorant Roll On Lavender en Vanilla

De Salt Of The Earth Deodorant Roll-On Lavender en Vanilla is de eerste nieuwe roll-on deodorant die hervulbaar is. De spray deodorants van Salth Of The Earth was er al bekend mee. De hervulbare Earth Of The Earth Deodorant is o.a. te koop bij Bol.com. De deodorant heeft een grote rolbal waardoor het fijn is om het aan te brengen onder de oksels. De verpakking is volledig recyclebaar, gemaakt van post-consumer gerecycled plastic.

Salt of the earth deodorant roll on lavander en Vanilla achterkant

Mijn bevindingen Salt Of The Earth Deodorant Roll On

Ik vind de geur van de Salt Of The Earth Deodorant Roll On Lavender en Vanilla redelijk sterk. Mijn hersenen geven mij een seintje dat het naar gember ruikt? Ik vind het een geur die lastig is te plaatsen. Echter als ik de grote rolbal heen en weer draai ruikt het alweer heel anders. De geur van Lavandel en Vanille is een goede keuze geweest. De combinatie snap ik echter wel, maar ik heb van Salth Of The Earth eerder fijnere geuren van ontdekt.

Ik ben meer van zachte of juist zacht en fruitige geuren. Als je houdt van een iets sterkere geur dan is het een goede aankoop voor jou. Het is wel waar dat de deodorant goed blijft zitten de gehele dag. In de avond als ik voor de wastafel sta ruik ik de geur van de deodorant nog steeds! De long-lasting effect heeft de deodorant in mijn ogen dan ook zeker. Bovendien vind ik een roll-on deodorant tijdens de dagen met warme temperaturen een fijne optie. Bij het aanbrengen geeft het een koel, fris gevoel op de oksel, wat ik met een spray dan weer mis.

De Salt Of The Earth Deodorant Roll On Lavender en Vanilla €6,99.
Verkrijgbaar bij o.a. Etos, Salth Of The Earth, Amazon en BigGreenSmile.

Ben jij al bekend met het merk Salth Of The Earth?
liefs gea van glamview

 

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *