De kerstboom staat in huis, de kerstliedjes zijn te horen op de radio, de kerstsfeer begin ik al echt te proeven. Het betekend ook dat wij richting de feestdagen gaan met veel gezelligheid, cadeau’s onder de kerstboom en heerlijk uitgebreid eten. De tafel aankleding hoort sfeervol te zijn tijdens de kerstdagen. Dit jaar zijn wij aan de buurt om één dag het gezellig aan te kleden, daarom ging ik opzoek naar prachtig servies, tafelkleden en andere items die het kerst gevoel omhoog brengen. Lees je gezellig mee?

Sfeervol tafelen tijdens kerst

Iedereen heeft zo zijn eigen smaak, dat betekend ook dat het sfeervol tafelen tijdens kerst bij iedereen anders zal zijn. Bij de één staat gebraden kip op het menu, bij de ander gaan ze voor gourmetten. Ga jij juist genieten van al het lekkers? Of kies jij ervoor om de kerstdagen gezond door te brengen? Ik kies voor balans, een combinatie van beide is altijd goed. Sfeervol tafelen maakt het gezellig.

Als het om servies gaat dan vind jij misschien wit mooier staan, zwart, groen of juist hele andere kleuren. Bij Dille & Kamille werd ik verrast met servies van steengoed, bij de Hema kwam ik een prachtig 3-delig kinderservies tegen die helemaal in de kerstsfeer is en in het Home assortiment van de H&M kwam ik prachtige items tegen met gouden details. Let’s take a look, because ” It’s beginning to look a lot like Christmas!”

sfeervol tafelen met deze leuke items
  1.  Bord beer en konijn – Dille & Kamille 
  2.  Theepot reactieve glazuur, steengoed blauw – Dille & Kamille 
  3.  Kinderservies Melamine kerst 3-delig – Hema 
  4.  Tafelkleed bio-katoen, sterrenhemel – Dille & Kamille 
  5.  Karaf bergen bolletjes – Hema 
  6.  Metalen etagére – H&M 
  7.  Metalen sla bestek – H&M 
  8.  Grote keramieken opdienschaal – H&M 
  9.  Bord reactieve glazuur, steengoed groen – Dille & Kamille 
Wat betekend sfeervol tafelen voor jou?
Advertenties

3 Reacties

  1. Wij tafelen dit jaar voor het eerst met kerst bij ons thuis. Ik ben erg benieuwd hoe dat zal gaan verlopen. Deze items maken het Kerstdinner inderdaad helemaal af, super leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Hallo! Mijn naam is Gea. Ik ben 31 jaar oud en woon in het noorden van Nederland, samen met mijn man en lieve zoon van 3 jaar oud. Ik schrijf wekelijks over fashion, beauty en lifestyle op mijn blog www.glamview.nl. Met een 'vegan' tintje er aan vast. Ik ben dol op sushi, make-up en kleding en ga graag op reis naar het buitenland.