Skinnies is een nieuw zonnebrand merk uit Nieuw-Zeeland. Ken je het merk Skinnies eco sunscreen revolution nog niet? Ze hebben een beperkt assortiment, maar alles wat jij en je gezin nodig hebben voor een goede huidverzorging tijdens het zonnen. Skinnies is een zonnebrandmerk die haar producten niet verdund met water.

Skinnies eco Sunscreen Revolution

Skinnies eco Sunscreen

Het assortiment van Skinnies bestaat uit een tube met SPF30, een met SPF50, gekleurde BB créam met SPF 30 en zonnebrand speciaal voor kinderen SPF50. Ik heb de skinnies SPF30, SPF50 en een kinderzonnebrand SPF50 ontvangen om uitgebreid te kunnen testen.

Skinnies eco Sunscreen Revolution kids

Skinnies River Rascal Kids SPF 50

De skinnies River Rascal Kids is geschikt voor kinderen met alle huidtypen en heeft een hoog beschermingsfactor. De sungel is water resistent voor twee uur, daarna wordt aanbevelen om het weer opnieuw aan te brengen. Let er wel op dat kinderhuidjes extra gevoelig zijn en snel kunnen verbranden, eventueel vaker insmeren! De sungel is te gebruiken voor het lichaam en gezicht, smeert fijn uit over de huid, plakt niet, de huid voelt na het aanbrengen zacht aan. De tube bevat 100 ml en kost €44,24. Bevat geen alchohol, parfum of parabenen en is vegan en dierproefvrij.

Skinnies eco Sunscreen Revolution SPF 50

Skinnies Concuer SPF50+ sungel

Skinnies SPF50+ is een zonnegel die geschikt is voor alle huidtypen en heeft een hoog beschermingsfactor. De sungel bevat manuka olie, en is water resistent voor 4 uur. De tube bevat 35ml en kost €26,73. Bovendien zijn de skinnies sungel vegan en dierproefvrij. De skinnies sungel lijkt op een boter, het smeert goed uit over de huid en heeft een subtiele geur. Er blijft een olie laagje achter op de huid van de manuka olie. Ze bevatten geen alcohol, parfum of parabenen.

Skinnies eco Sunscreen Revolution SPF 30

Skinnies sunscreen SPF 30 sungel

Skinnies SPF30 is een sungel die geschikt is voor alle huidtypen en heeft een midden beschermingsfactor. De sungel is water resistent voor 80 minuten, hierna wordt het aanbevelen weer opnieuw aan te brengen. De tube bevat 35 ml en kost €18,95. Ze bevatten geen alcohol, parfum of parabenen. Bovendien zijn de skinnies sungel vegan en dierproefvrij.

Conclusie

Nu de warme temperaturen met het zonnetje weer te voorschijn komen, vind ik het fijn om verschillende zonnebrand in mijn kast te hebben staan. Het persbericht van Skinnies eco Sunscreen Revolution maakte mij direct nieuwsgierig hoe het voor mij, en mijn gezin zijn houd zou werken. Skinnies heeft niet een breed assortiment, maar ik ben van mening dat ze precies hebben wat je nodig hebt. Ik heb twee tubes ontvangen van SPF30 en SPF50, zelf zou ik eerder de SPF50 gebruiken want ik verbrand aardig snel.

Skinnies eco Sunscreen Revolution

De substantie van de sungel met SPF50 vind ik ook prettiger op de huid dan die met SPF30, deze bevat olie en laat een vet laagje achter. Dit vind ik persoonlijk niet fijn. De sungel voor kinderen met SPF50 smeert goed uit en voelt heerlijk zacht aan op de huid van mijn zoontje. Fijn dat deze ook 2 uur lang water resistent is. De tubes zijn makkelijk in gebruik en makkelijk mee te nemen, vooral de skinnies sungel met SPF30&50. Deze zijn mooi klein en passen precies in een kleine handtas. De sungel voor kids past daarin tegen prima in mijn zoon zijn luiertas. Ik ben zeer te spreken over de Skinnies eco Sunscreen Revolution. Deze producten zijn o.a. te koop bij Etos en Douglas.

Ben jij iemand die door de zon snel verbrand of word je eerder bruin?


 

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review

Advertenties

7 Replies to “Skinnies eco Sunscreen Revolution”

  1. Onwijs gave verpakking, alleen daarom al zou ik ze kopen, haha. En heel fijn dat ze vegan en dierproefvrij zijn!

  2. Ziet er heel tof uit. Altijd fijn als er weer nieuwe merken zijn. Zelf word ik snel bruin en heb dus zo een kleurtje te pakken. Ik hoef daarom niet lang in de zon. Maar ik smeer me desondanks wel goed in hoor. Groetjes Caroline

  3. Het product ziet er tof uit. Toevallig zat ik van de week over na te denken "waarom is zonnebrand altijd zo duur". Voor mijn inkomsten is dit een te duur profuct, moet wel zeggen dat als ik het geld had gehad, dat het een goeie optie zou zijn

    1. Ja sommige zonnebrand merken zijn inderdaad aan de hoge kant, maar er zijn ook zeker budget merken die goede producten hebben hoor. Maar het is inderdaad wel een fijne optie deze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *