Skinnies Zonnebrand SPF 30 BB Cream Light

Skinnies Zonnebrand SPF 30 BB Cream Light

Een goede zonnebescherming en toch een mooie egale tint? Skinnies Zonnebrand SPF 30 BB Cream Light is hiervoor ideaal! Het is een waterloze formule die zuinig is in gebruik, aangezien je voor het gezicht maar een beetje nodig hebt. Geen zonnebrandcréme in combinatie met een foundation, maar 1 product die beide biedt. Ik maakte dan ook al eerder kennis met het zonnebrand merk Skinnies. In dit artikel lees je meer over het product: Skinnies Zonnebrand SPF 30 BB Cream Light.

Skinnies Zonnebrand SPF 30 BB Cream Light

Skinnies Zonnebrand SPF 30 BB Cream Light egaliseert de huid en beschermd tegen UVA- en UVB-straling. Er is dan ook maar een klein beetje nodig voor een goede zonnebescherming. Dat komt omdat deze formule van Skinnies SPF bevat en geen water. Hierdoor is het veel geconcentreerder dan andere zonnebeschermingsproducten. Je bent goed beschermd en je gezicht heeft een mooie egale lichte tint. De formule vegan, is veilig voor het koraalrif en de verpakking is gemaakt van suikerriet in plaats van plastic.

Skinnies Zonnebrand SPF 30 BB Cream Light tube

Duurzaamheid

  • Het doel van Skinnies is om geen water te verspillen. Door geen water te gebruiken in de producten bespaard er meer dan 10.000 liter water per jaar.
  • Door de Skinnies verpakkingen te maken op basis van suikerriet in plaats van plastic, wil Skinnies op lange termijn de CO2-voetafdruk verkleinen.
  • Bij Skinnies op het hoofdkantoor wordt zo zo min mogelijk elektriciteit, recycled papier, werken  zo digitaal mogelijk,  geen air conditioning en gebruiken we geen wegwerp servies.

Skinnies Zonnebrand SPF 30 BB Cream Light achterkant tube

Skinnies bevat geen

Parabenen | Conserveermiddelen | Alcohol | Verdikkingsmiddelen | Emulgatoren | Nanodeeltjes | Parfum | Minerale en paraffine olie | Dimethicon | Siliconen | Water

Skinnies Zonnebrand SPF 30 BB Cream Light tint

Ingrediënten Skinnies

Active ingredients: Avobenzone, Bemotrizinol, Octocrylene, Oxybenzone.

Inactive ingredients: Bentonite, Butyloctyl Salicylate, Coco-Caprylate, Coenzyme Q10, Dicaprylyl Carbonate, Diisopropyl Adipate, d-Panthenol (Vitamin B5), Isopropyl Palmitate, Mica Tints, Propylene Carbonate, Stearalkonium Hectorite, Titanium Dioxide, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Triacontanyl PVP.

Skinnies Zonnebrand SPF 30 BB Cream Light voor gebruik Skinnies Zonnebrand SPF 30 BB Cream Light resultaat
Conclusie

Ik heb de Skinnies Zonnebrand SPF 30 BB Cream Light een paar keer gebruikt en kan zeggen dat ik tevreden ben over het resultaat. Deze BB Cream in Light is de perfecte tint de matcht bij mijn huidskleur. Na et aanbrengen zie ik wel degelijk verschil van een subtiele dekking die ik perfect vind voor tijdens de warme dagen. Door dat de Skinnies Zonnebrand SPF 30 BB Cream Light een zonnebrandcrème is voelt de substantie olie achtig aan op de huid. Hoewel de foto’s hierboven met mijn Iphone heb gemaakt, zie je des ondanks het verschil duidelijk. 

Maar plakt zeker niet. Het is niet storend maar ik krijg er snel een glow van op mijn gezicht. Het liefst poeder ik mijn gezicht af met een matte poeder, maar dat doe ik eigenlijk altijd bij mijn dagelijkse make-up routine. Ik ben niet verbrand, maar zelfs een mooie subtiele bruine tint gekregen van de zon. Bescherming biedt deze BB Cream dus wel zeker.

De verpakkingen van Skinnies zijn duurzaam en daarom goed voor het milieu. Ik vind het fijn om te zien dat het merk hier zo goed mee bezig houdt, tevens de producten produceren zonder conserveringsmiddelen etc. De Skinnies Zonnebrand SPF 30 BB Cream Light zit in een donker rode tube, in de perfecte formaat om mee te nemen in je handtas. Als je opzoek bent naar een BB cream met SPF 30 is deze een aanrader om eens te proberen.

 

Gebruik jij wel eens een BB cream met spf?

liefs gea van glamview

Dit artikel bevat gekregen producten.

Advertenties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *