Hallo lieve lezer!Als het aan Smile Makers ligt begint normaliseren bij informeren. Want pas als jij je lichaam goed leert kennen, weet je hoe je deze het beste kan stimuleren. Zo is elk lichaam anders, net als dat iedereen seks anders ervaart. Het is een onderwerp die niet veel besproken wordt, voor velen is het ongemakkelijk om het er over te hebben. Al blijft het heel belangrijk dat je je eigen lichaam goed leert kennen. Je maakt nu kennis met de Smile Makers The Ballerina & Generous GelLees je gezellig mee?

Smile Makers 

Smile Makers zou dan ook graag het onderwerp seks meer bespreekbaar willen maken, en heeft een ruim assortiment aan Smile Makers Vibrators. Voor de intiemste en gevoeligste plekken van het lichaam, is alleen het beste goed genoeg. Daarom werkt Smile Makers alleen samen met topklasse leveranciers met de strengste veiligheids-en kwaliteitsnormen.

 • Body safe
 • Geluidloos
 • 100% waterproof
 • Cruelty free
 • Gemaakt van de zachtste siliconen
 • Op basis van premium vibratie-technologie.

smilemakers ultieme vorm van selfcare

Smile Makers is een waar FemTech Brand met een missie. Het idee is simpel. De vraag naar seksueel welzijn is overal en is het afgelopen jaar alleen maar gegroeid. Toch lijkt het kopen van een vibrator nog steeds een stigmatiserende ervaring. Is het je daarnaast ook opgevallen dat vibrators vaak verkocht worden door merken of bij shops die met name gericht zijn op mannen? Gek, want velen shoppen het juist graag bij een parfumerie, warenhuis en (luxe) drogisterij. Wij gaan voor informatief, classy én out in the open, zo kan het ook!

Waarom is het onderwerp seks zo belangrijk om bespreekbaar te maken?

Het onderwerp seks is belangrijk omdat je eerst je eigen lichaam goed moet leren kennen. Zo hoor je vaak dat je eerst van jezelf moet houden, voordat je echt van een ander kan houden. Er zijn veel gevoelige plekken die je lichaam positief stimuleren om tot goed jezelf te komen. Als jij weet wat je zelf fijn vind, dan kun je dit ook met je partner delen, zodat je samen weer nieuwe avonturen kunt ondernemen onder de lakens.

Smile Makers The Ballerina & Generous Gel

Momenten van schaamte? Dat is niet nodig!

Weet jij nog dat je voor het eerst het onderwerp voorplanting kreeg bij Biologie? Ik weet nog dat de gehele klas moest giechelen omdat het onderwerp seks aanbod kwam. Rode gezichtjes die ontstonden en hoe ongemakkelijk sommige mensen er van werden. Nu moet ik bekennen dat het onderwerp voor mij nog steeds wel een spannend iets is als ik er over moet praten. Maar hoe ouder je wordt leer je dat het normaal is en dat ieder mens er mee te maken heeft. Er is dus helemaal niets raars aan.

Niemand hoeft zich te schamen om plezier te hebben, het is immers ook heel goed voor je gezondheid en helpt stress te verminderen. Je lichaam reageert er positief op omdat het tot zichzelf komt. Van je eigen lichaam houden is dan ook iets wat steeds belangrijker wordt, denk aan #Bodypositive bijvoorbeeld.

Smile Makers The Ballerina

Smile Makers The Ballerina – €179,95

De Ballerina is speciaal gemaakt voor je vulva. Het past dan ook perfect in je handpalm en heeft een human touch textuur waardoor het net echt aanvoelt. Zo worden alle fijne plekjes gestimuleerd door de verschillende pulsaties die de krachtige motor levert. De Smile Maker The Ballerina komt in een mooi donker blauw kartonnen doosje met uitleg over de vulva en hoe de Vibrator zelf werkt. De vibrator zelf komt in een mooi zacht zakje waar hij goed in beschermd wordt, tevens zit er bij de vibrator een oplader om weer op te kunnen laden.

Smile Makers Generous Gel

Smile Makers Genrous Gel – €19,95

We kiezen het liefst voor de beste ingrediënten en formules in skincare. Maar hoe zit dat met een product voor de intieme zone zoals glijmiddel? Omdat veiligheid en kwaliteit ook voor de intieme verzorging van belang is, gaat Smile Makers een stapje verder dan andere. The Generous Gel bevat ingrediënten die worden gebruikt door luxe huidverzorgingsmerken, is vrij van parabenen en parfum en is gemaakt op basis van farmaceutische ingrediënten. Verder gaat het wondermiddel dikaliumglycyrrhizaat, een extract uit zoethoutwortel, irritatie tegen die wordt veroorzaakt door de wrijving tijdens seks. Deze vegan gel is lief voor je intieme zone, je favoriete siliconen vibrator en eventuele voorbehoedsmiddelen.

Een uitgebreid assortiment aan Smile Makers

Naast de Smile Makers The Ballerina, zijn er meerdere varianten aan vibrators in het assortiment van Smile Makers. Al eerder kwam er op mijn blog een persbericht van Smile Makers voorbij waarin ik de verschillende vibrators met jullie heb gedeeld. Dat zijn onder andere:

 • THE BILLIONAIR €49,95
 • THE FIREFIGHTER €49,95
 • THE SURFER €29,95
 • THE TENNIS PRO €49,95
 • THE ROMANTIC €79,95
 • THE FRENCH LOVER €49,95

Verkrijgbaarheid

Smile Makers is verkrijgbaar bij o.a. Beautytasting.com.
En met de kortingscode GLAMVIEW20 ontvang je 20% korting op het gehele assortiment bij Beautytasting.com.


Hoe denk jij over het onderwerp seks en self-care momenten?
liefs gea van glamview

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review.

Advertenties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Glamview

Hallo! Mijn naam is Gea. Ik ben 31 jaar oud en woon in het noorden van Nederland, samen met mijn man en lieve zoon van 3 jaar oud. Ik schrijf wekelijks over fashion, beauty en lifestyle op mijn blog www.glamview.nl. Met een 'vegan' tintje er aan vast. Ik ben dol op sushi, make-up en kleding en ga graag op reis naar het buitenland.