Sophie de giraf is een populair speeltje, die iedereen wel al kent. Er is nu een nieuwe lijn geproduceerd met alleen maar 100% natuurlijk speelgoed. Alle producten van Sophie de giraf So’pure zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals natuurrubber en hout van de Heveaboom, biologisch katoen en bio-plastic. Alle producten zijn dan ook volledig veilig voor zelfs de allerkleinsten om mee te spelen, op te sabbelen en op te bijten. Hieronder kun je een aantal producten uit de collectie van de Sophie de giraf So’pure vinden.

Sophie de giraf so'pure 100% natuurlijke speelgoed

Sophie de giraf So’Pure silhouette bijtring

De Sophie de giraf so’pure silhouette is een dubbele bijtring die gemaakt is van zowel rubber als hout. Het is een lichte bijtring die gemakkelijk vast te pakken is, terwijl een kind het helemaal van top tot teen kan bekijken. Er zit verschil in het structuur en de hardheid van het materiaal. Op de hoorntjes en oortjes kan worden gesabbeld en tevens gebeten.

So’pure Swaddle ring Sophie de giraf

So’pure Swadlle ring is een natuurlijke bijtring waar je kind op kan sabbelen en bijten. Dankzij de swaddle die gemaakt is van biologisch katoen, is het een speeltje die altijd binnen bereik is van het kind. De swaddle zelf heeft een schattige print an Sophie de giraf.

So’pure Natur’soft rammelaar

De So’pure Natur’soft Rammelaar is een rammelaar die gemaakt is van drie natuurlijke materialen, 100% natuurlijk rubber, biologisch katoen en bio-plastic, gemaakt van plantaardig maïs-en cassavezetmeel. De vele materialen, kleuren en texturen zullen de zintuigen stimuleren en uitnodigen om er naar toe te grijpen. Het hoofdje van Sophie de giraf kan op gesabbeld worden en tevens gekauwd bij doorkomende tanden. Het zal het tandvlees verzachten.

Wat vind jij van 100% natuurlijk speelgoed?

liefs gea van glamview

Advertenties

2 Replies to “Sophie de giraf So’pure 100% natuurlijk baby speelgoed”

  1. Top, was al een tijdje op zoek naar natuurlijk speelgoed, maar dit ziet er wel heel leuk uit. Ik ga een kijkje nemen op de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *