Als klein meisje droomde ik van een fantastische bruiloft, met een prachtige witte jurk! Mijn droom kwam uit, ik mocht trouwen met de liefste man die ik mij kan wensen. Inmiddels zijn wij ruim een maand getrouwd en praten wij nog veel na over deze speciale dag. In dit artikel geef ik antwoord op een aantal vragen van de ‘ After my wedding Tag’.

Wat was je eerste gedachte of gevoel na het ‘Ja’ woord?
Een moment vol met blijdschap, met tranen van geluk keken wij elkaar aan. Een speciaal moment om nooit te vergeten, met de liefde van mijn leven.

Wat was het leukste moment van de bruiloft?
De hele dag had veel leuke momenten en ging volgens ons plan. Het leukste moment was de eerste blik in mijn man zijn ogen bij het zien van mij in de trouwjurk. Daarnaast het Ja-woord en het toffe feest met alle mensen om wie wij geven.

Wat is jouw favoriete trouwfoto?
Onze fotograaf heeft echt prachtige foto’s gemaakt, daarom is het een lastige keuze om te moeten kiezen. Een foto die ik bijzonder vind is de foto met onze hond op de voorgrond en ons op de achter grond.

Zijn jullie trouw ringen gegraveerd?
Wij hebben gekozen om onze trouwringen aan de binnen kant te graveren met onze naam en de datum van ons huwelijk.

Is er iets achter af wat je anders zou willen doen?
De bruiloft was perfect en precies zoals wij wilden. Nee, zeker niet anders.

Hadden jullie een openingsdans?
Eerst zouden wij geen openingsdans doen, maar uit eindelijk is het een schuifel nummer geworden van 30 seconden op nummer van Thinking out loud van Ed Sheeran.

Droeg jij een bijzonder sierraad? 

De sieraden die ik droeg tijdens de bruiloft kreeg ik van mijn moeder cadeau op mijn verjaardag. Een sieraden set met een ring en bijpassende oorbellen. Daarnaast droeg ik een armband die van mijn beppe (oma) is geweest. Een mooi aandenken aan haar. 

Wat voor bloemen boeket had jij?
Een bloemen boeket van rozen en gipskruid. De kleuren waren wij samen snel over uit, namelijk roze met een combinatie van wit. Om het geheel af te maken werden de bloemenstelen afgebonden met een ivoor kleur lint.

Hoe zag jouw make-up look eruit?

Mijn make-up look was simpel en echt een bruids make-up te noemen. Een vriendin die mijn haar en make-up verzorgde voor deze dag, heeft het tot een prachtig resultaat gebracht. Ik droeg een foundation van etos eigenmerk. Deze machte precies bij de kleur van mijn huid. Daarnaast droeg ik mascara, een bruine oogschaduw uit een palette van Revolution en een framboos kleur lipstick van Yves Rocher. De wenkbrauwen zijn met een wenkbrauw poeder aangezet. 

Wat zou jij een toekomstig stel willen mee geven?
Geniet van elk moment van de dag en leef het moment met jouw man! De dag vliegt voorbij.

Hoe ziet jouw droom bruiloft eruit?

7 Reacties

  1. De foto met je hondje op de voorgrond is inderdaad erg mooi. Vertederend dat je een aandenken aan je oma droeg. ♡

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *