Oke, Stiekem mag ik vast wel zeggen, ‘Ik heb zin in het lente seizoen?’. Toch moeten we nog een volle maand wachten tot het officieel Lente wordt. Helaas is het op dit moment nog steeds best koud buiten en vriest het zelfs s’avonds licht onder nul. De behoefte om alvast wat nieuwe items te kopen voor mijn Lente en Zomer Garderobe is sterk aanwezig bij mij. Zo kwam ik gisteren in de Bristol folder twee paar leuke schoenen tegen, die kon ik natuurlijk niet laten liggen. Ook de prijs per paar was dan ook echt een fijne budget topper.

In de folder van Bristol las ik dat ze 40 jaar bestaan, en daarom op veel items korting hadden van wel 40%. Ook zag ik in de folder dus twee paar schoenen staan die mij erg leuk leken voor het Lente en Zomer seizoen. Zo gingen mijn vriend en ik samen naar de Bristol, en nam deze twee paar schoenen dan ook graag mee naar huis.

De eerste paar waar ik voor ging zijn deze paar witte bootschoenen, ze zijn van nep leer en hebben een nep reptiel textuur. Dit vind ik zelf wat wat extra’s geven aan de bootschoenen. Ook door de witte kleur vind ik ze makkelijk te combineren bij veel outfits. Deze schoenen waren ook nog in de kleuren; Mint groen, en zwart verkrijgbaar. Dit paar kost met de 40% korting er af โ‚ฌ12 euro.

Ook vind ik het altijd erg fijn om in de Lente, en zomer seizoen een paar gympen te hebben. Deze waren dan ook in veel kleuren beschikbaar zoals; wit met zilver, mint groen, blauw en roze. Zelf zat ik eerst wel te twijfelen tussen de witte en de roze variant van de gympen. Na het aanraden van de roze gympen door mijn vriend, nam ik deze dan ook mee naar huis. Deze gympen kosten met 40% korting nu โ‚ฌ15 euro. 
De schoenen zitten fijn en lopen heerlijk! Voor het Lente en Zomer seizoen heb ik nu twee paar nieuwe schoenen in de kast staan, en dat voor een fijn budget prijsje.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen?

liefs gea

33 Reacties

  1. Ik heb deze schoenen ook in de folder gezien, ze zijn echt super leuk! Bootschoentjes zijn leuk te combineren ๐Ÿ™‚

  2. Ah beide schoenen vind ik echt heel schattig! ๐Ÿ™‚ Ik wil ook zo graag dat het weer beter weer wordt!!!

  3. Wauw! Echt geen geld! Ik wist niet dat ze bij de Bristol nog zulke leuke schoenen hadden. Zelf kijk ik ook echt uit naar de lente/zomer, om ook alleen al weer heerlijke zomer items en fijne gympen te kopen ๐Ÿ™‚

  4. Leuke schoenen! En nu krijg ik zin in de Lente ๐Ÿ˜€
    Gelukkig is het 's avonds al iets langer licht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *