Urtekram Nordic Beauty heeft een nieuwe lijn, de Soothing Lavender. Deze bevat negen verzorgende en voedende producten voor huid en haar. Met deze lavendel producten creëer je een moment van ontspanning voor jezelf, gewoon heerlijk thuis. Van de Sooting Lavender lijn heb ik drie producten van ontvangen, die ik graag met jullie deel.

Urtekram Biologische producten Nordic Beauty Soothing Lavender lijn

De Soothing Lavender lijn bestaat uit negen producten, die allemaal biologisch, vegan en 99% van natuurlijke oorsprong. De rustgevende geur van lavendel laat je lichaam heerlijk ontspannen. De aloë vera, hyaluronzuur en wilgenschors extract hydrateren het haar en de huid. De paarse verpakkingen geven een chique uitstraling, mooi vorm gegeven vind ik.

Ik heb drie producten uit de Soothing Lavender lijn:

  • Soothing Lavender body scrub
  • Soothing Lavender body wash
  • Soothing Lavender body oil

Urtekram Bio Soothing Lavander lBodyscrub en Bodywash

Urtekram Nordic Beauty – Soothing Lavender body scrub

De body scrub bevat kleine witte scrub deeltjes, waardoor de huid op een milde manier wordt gescrubt. Voor de droge huid is het een ideaal product. Door het op een milde manier over het lichaam te wrijven, is het resultaat een heerlijk zachte huid. Natuurlijke oliën en aloë vera voeden de huid op natuurlijke wijze. De geur van Lavendel komt goed vrij, het is een heerlijk aanwezige geur.

Urtekram Nordic Beauty – Soothing Lavender body wash

Een echte me-time is voor mij al warm douchen of in bad. Als moeder sta je 24 uur aan, onder de douche kan ik echt tot mezelf komen. De body wash met lavendel geur is hierbij top! De geur van lavendel komt vrij en ruikt heerlijk. Het kalmeert de huid, maar ook je geest komt even tot rust. Mijn huid voelt zijde zacht na het douchen, het droogt mijn huid niet uit. Natuurlijke oliën en aloë vera voeden de huid op natuurlijke wijze.

Urtekram Bio Soothing Lavander body oil

Urtekram Nordic Beauty – Soothing Lavender body oil

Na het gebruik van de body scrub en body wash, kan de body oil niet ontbreken. De verpakking heeft een pomp flacon, een uitstekende keuze, aangezien er niet nutteloze product verloren gaat. De geur van lavendel is bij de body oil subtiel, maar wel duidelijk aanwezig. De body oil smeert goed uit en trekt direct in de huid. Er is een mooie olie glans te zien op de huid, maar plakt totaal niet. Je voelt dat het de huid goed voedt. Voor een echt droge huid is een olie een goede oplossing, echter zou ik eerder voor een body scrub gaan. Dit is natuurlijk persoonlijk en ben zeer tevreden met alle producten van de Soothing Lavender lijn!

Urtekram Bio Soothing Lavander lijn

Urtekram Nordic Beauty Soothing LavanderDe verpakkingen van Urtekram Nordic Beauty

Alle verpakkingen van Urtekram Nordic Beauty zijn plantaardig. Ze worden gemaakt van suikerrietafval, zonder de voedselproductie te belasten. Productie van suikerriet draagt bij aan het verlagen van de CO2 uitstoot. Elke ton suikerriet absorbeert twee ton CO2 uitstoot. Daarom noemt Urtekram Nordic Beauty dit tot het reverse greenhouse effect. Dit betekent niet alleen minder conventioneel plastic, maar het draagt ook nog eens bij aan een betere leefomgeving. Goed voor lichaam, geest en milieu. Urtekram Biologische producten zijn daarom een grote aanrader!

  • Alle producten zijn vegan en gecertificeerd door Ecocert COSMOS Organic.
  • Urtekram Biologische producten
  • Meer informatie kun je vinden op de website van Urtekram

 

Ben jij een liefhebber van de geur lavendel?
liefs gea van glamview

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review

Advertenties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *