Vandaag staat er dan ook weer een persoonlijk artikel online, namelijk de Instagram Diary! Dit is een terug kerend rubriek op mijn blog, met allemaal persoonlijke foto’s van mijn eigen blog Instagram account @GlamviewNL. Dit keer zijn het een aantal foto’s van mijn vakantie in Oostenrijk, waar ik samen met mijn vriend ben geweest. Voor het eerst hebben wij met de caravan gekampeerd in een ander land, dan onze eigen landje Nederland.


Oostenrijk is echt een prachtig land, en wij zijn dan ook heerlijk tot rust gekomen. We hebben veel verschillende steden, en dorpen bezocht en het Historische plek in Zuid- Duitsland. Het Eagle Nest, wat vroeger het buiten verblijf was van Hitler. Ik moet toch wel zeggen dat het uitzicht door echt prachtig was, want je zag zoveel bergen en rotsen.


De tweede week van onze vakantie hadden wij prachtig weer met hoge temperaturen. De temperatuur lag rond de 37 graden en zijn daarom heerlijk gaan zwemmen in een dorp vlak bij de camping. Het Solarbad was dan ook heerlijk om te zwemmen en te zonnen. Het nadeel is dan weer dat de zon heel fel was, aangezien wij erg zijn verbrand en dat ondanks het goed insmeren met zonnebrand. Heerlijk genieten in het zwembad!

Een prachtige, strak blauwe lucht! Daar wordt je natuurlijk vrolijk van op vakantie Dit was één van mij outfits in het prachtige Wenen! Z’n prachtige stad om eens te hebben bezocht. Een artikel van deze outfit staat ook online op mijn blog. De outfit post vind je hier. Bij onze camping was een pad waar je kon wandelen, een grote beek met smeltwater uit de bergen was een prachtig uitzicht om te zien. Chillen bij het zwembad op de camping zelf

Het Eagle nest in Duitsland en de omgeving erom heen was dan ook prachtig om te zien! Alle bergen, rotsen en het dal waren bijzonder om eens te mogen bezoeken. Mijn eerste vlog heb ik hier ook o.a. ook opgenomen, deze staat online op mijn blog. Over de rosten lopen bij het Eagle Nest De stad Salzburg hebben wij bezocht. Gewinkeld bij de DM Drogist, waar ik o.a. deze producten heb gekocht. Salzburg Wij hebben langs prachtige watervallen gewandeld en wat een uitzicht!

Zwemmen en genieten van de zon op de camping Het uitzicht op de camping In wenen bezochten wij o.a. het Hofburg, waar ook het Sissi museum in zit. Echt de moeite waard om deze eens te bezoeken. Er zijn zoveel leuke jurken, sieraden en natuurlijk veel te lezen over de vroegere keizerin Elizabeth. Ik droeg deze prachtige armband, die ik eens heb gekregen van mijn moeder. Deze armband is een erfstuk. Prachtig uitzicht over de zee in Oostenrijk tijdens het rond rijden in de auto Het mooie Salzburg.
 
Heb jij Oostenrijk al eens bezocht?
Advertenties

14 Replies to “PLOG: Vakantie in Oostenrijk en bezoek aan de DM winkel”

  1. Mooie foto's! Ik ben zelf wel eens in Wenen geweest en het Sisi museum vond ik wel echt heel mooi en interessant om te zien. Volgens mij hebben jullie een hele fijne vakantie gehad!

  2. Wij zijn ook fan van Oostenrijk. En shop zelf al Jaren bij de DM. Komt binnenkort een artikel online op onze blog.

    En complimenten voor je site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *