Hallo lieve lezer! Het merk Vichy heeft een nieuw product in het assortiment, namelijk de Vichy Thermaal bronwater verstuiver. De Vichy Thermaal bronwater verstuiver is ideaal om te gebruiken tijdens de warme dagen. Het zorgt ervoor dat de huid heerlijk wordt verfrist en verzorgd. Ik ben nieuwsgierig naar het product en deel hieronder dan ook mijn bevindingen met jullie. Lees je gezellig mee?

Vichy Thermaal bronwater verstuiver

Vichy Thermaal bronwater verstuiver

De Vichy Thermaal bronwater verstuiver bevat 100% natuurlijk en zuiver water. Het water is afkomstig uit het Franse plaatsje Vichy. Het water is in contact geweest met vulkanen, en bevat hier door 15 verschillende mineralen. Deze mineralen kalmeren de huid, versterkt, hersteld en de ph waarde komt weer in balans. Daarnaast wordt het thermaal water gebruikt voor alle producten van Vichy.

Ingrediënten

Strontium, Kalium, Ijzer, Silicium, Bicarbonaat, Fosfaat, Calcium, Zwavel, Litium, Mangaan, Ammonium, Natirum, Fluor, Magnesium en Borium.

Vichy Thermaal bronwater verstuiver

Hoe moet ik de Vichy Thermaal bronwater verstuiver gebruiken?

De bronwater verstuiver van Vichy kan op verschillende manieren worden gebruikt. Voor de warme dagen kan het jou gezicht heerlijk opfrissen. Het geeft dan een verkoelend effect. Voor je dagelijkse make-up kan het dienen om te fixeren. De bronwater verstuiver kan worden gebruikt om elk moment van de dag, zoal in de morgen als avond.

Vichy Thermaal bronwater verstuiver

Op deze manier breng jij het goed aan

De bronwater verstuiver is ook prettig in aanbrengen, het heeft namelijk een nevel die heerlijk aanvoelt op de huid. De verstuiver kan aan de bovenkant worden ingedrukt, waar door het product wordt vernevelt. Zelf had ik echter nog niet eerder een verstuiver gebruikt, maar voor de warme dagen vind ik het zeker een fijn product om mee te nemen in de tas. Voor een dagje strand is het bijvoorbeeld ook handig om mee te nemen. Zoals ik al eerder vertelde kan het ook als fixer spray worden gebruikt, zelf gebruik ik dit echter niet, maar misschien is hij voor jou juist op die manier wel handig in gebruik.

Vichy Thermaal bronwater verstuiver gebruiken

Bij het aanbrengen voel je het bronwater fijn vernevelen op de huid. Er komt zeker veel product uit, maar voor het opfrissen vind ik dit heerlijk. Het voelt ook echt verfrissend en reinigend aan, echt een product waar ik heel blij mee ben. Ik voelde mij dan ook van binnen rustig worden, een moment om echt tot rust te kommen. Voor de warme dagen zal ik deze thermaal bronwater verstuiver dan nog vaak gebruiken.

De Vichy Thermaal bronwater verstuiver is namelijk te koop bij o.a. de Apotheek. Deze kost €7,85. Ik vind het een fijn product.

Welke producten kun jij niet missen tijdens de warme dagen?

Liefs, Gea

Dit artikel bevat gekregen producten
Advertenties

9 Reacties

  1. Oh wat een fijn product lijkt me dat! Wel jammer dat de warme dagen bijna voorbij zijn inmiddels. Ik had gehoopt op meer warme dagen! Dan zou ik dit product zeker nodig hebben 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Hallo! Mijn naam is Gea. Ik ben 31 jaar oud en woon in het noorden van Nederland, samen met mijn man en lieve zoon van 3 jaar oud. Ik schrijf wekelijks over fashion, beauty en lifestyle op mijn blog www.glamview.nl. Met een 'vegan' tintje er aan vast. Ik ben dol op sushi, make-up en kleding en ga graag op reis naar het buitenland.