Vichy Thermaal bronwater verstuiver (Ideaal voor in de zomer)

Onlangs ontving ik dan ook een nieuw product van het merk Vichy, namelijk de Thermaal bronwater verstuiver. De Vichy Thermaal bronwater verstuiver is ideaal voor de zomerse dagen, om de huid te verzorgen en fijn op te frissen. Hier was ik dan ook zeker benieuwd naar, lees hieronder mijn bevindingen.

Vichy Thermaal bronwater verstuiver

Vichy Thermaal bronwater verstuiver

De Vichy Thermaal bronwater verstuiver bevat 100% natuurlijk en zuiver water. Het water is afkomstig uit het Franse plaatsje Vichy. Het water is in contact geweest met vulkanen, en bevat hier door 15 verschillende mineralen. Deze mineralen kalmeren de huid, versterkt, hersteld en de ph waarde komt weer in balans. Daarnaast wordt het thermaal water gebruikt voor alle producten van Vichy.
Vichy Thermaal bronwater verstuiver

Ingrediënten

Strontium, Kalium, Ijzer, Silicium, Bicarbonaat, Fosfaat, Calcium, Zwavel, Litium, Mangaan, Ammonium, Natirum, Fluor, Magnesium en Borium.

Vichy Thermaal bronwater verstuiver

Hoe te gebruiken?

De bronwater verstuiver van Vichy kan op verschillende manieren worden gebruikt. Voor de warme dagen kan het jou gezicht heerlijk opfrissen. Het geeft dan een verkoelend effect. Voor je dagelijkse make-up kan het dienen om te fixeren. De bronwater verstuiver kan worden gebruikt om elk moment van de dag, zoal in de morgen als avond.

Vichy Thermaal bronwater verstuiver

Het aanbrengen van de Vichy bronwater verstuiver

De bronwater verstuiver is ook prettig in aanbrengen, het heeft namelijk een nevel die heerlijk aanvoelt op de huid. De verstuiver kan aan de bovenkant worden ingedrukt, waar door het product wordt vernevelt. Zelf had ik echter nog niet eerder een verstuiver gebruikt, maar voor de warme dagen vind ik het zeker een fijn product om mee te nemen in de tas. Voor een dagje strand is het bijvoorbeeld ook handig om mee te nemen. Zoals ik al eerder vertelde kan het ook als fixer spray worden gebruikt, zelf gebruik ik dit echter niet, maar misschien is hij voor jou juist op die manier wel handig in gebruik.

Vichy Thermaal bronwater verstuiver gebruiken

Conclusie over de Vichy thermaal bronwater verstuiver

Bij het aanbrengen voel je het bronwater fijn vernevelen op de huid. Er komt zeker veel product uit, maar voor het opfrissen vind ik dit heerlijk. Het voelt ook echt verfrissend en reinigend aan, echt een product waar ik heel blij mee ben. Ik voelde mij dan ook van binnen rustig worden, een moment om echt tot rust te kommen. Voor de warme dagen zal ik deze thermaal bronwater verstuiver dan nog vaak gebruiken.

De Vichy Thermaal bronwater verstuiver is namelijk te koop bij o.a. de Apotheek. Deze kost €7,85. Ik vind het een fijn product.
Welke producten gebruiken jullie tijdens warme dagen?
liefs gea glamview
Dit artikel bevat gekregen producten
Advertenties

You May Also Like

9 Comments

 1. Chelsey Meijners

  Klinkt goed! Ik houd er zelf ook altijd wel van om mijn gezicht op te frissen tijdens warme dagen.

 2. Unknown

  Klinkt als een heerlijk verfrissend product 🙂
  Ideaal voor tijdens de zomer!
  X

 3. Unknown

  Het effect moet zo goed zijn. Fairyin.nl

 4. Elles

  Fijn is 'ie hé? Zelf heb ik hem ook mogen testen voor op mijn blog en ben er echt blij mee. Gebruik hem nu elke dag!
  Liefs,
  Elles

 5. Dascha

  Klinkt als een heerlijk product!

  Love,
  Dascha

 6. Monique | WritingMonique

  Oh, ik was op zoek naar zo'n soort opfris-spray! Dit klinkt goed!

 7. Eva

  Oh wat een fijn product lijkt me dat! Wel jammer dat de warme dagen bijna voorbij zijn inmiddels. Ik had gehoopt op meer warme dagen! Dan zou ik dit product zeker nodig hebben 😉

 8. DramaQueen

  Klinkt als een goed product! Fijne review! Xx

Leave a Reply