Een tijdje terug ben ik wezen winkelen in de stad Groningen. Voor op vakantie, en voor de aankomende zomer, had ik nog nieuwe zomer kleding nog. Mijn gaderobe was namelijk al een tijdje aan vervanging toe. Veel kleding had ik al een aantal jaren, en ook was veel te groot geworden. Ik ben dan ook goed geslaagd bij de nieuwe Primark in Groningen en de H&M.
De Primark in Groningen, zit op de Westerhaven, voor de mensen die hier nog niet zijn geweest. Ik vond de collectie dan ook heel leuk voor de zomer. Helaas kon ik veel kleding items niet meer in mijn maat vinden, dat is soms een nadeel vind ik. In deze shoplog video, kun jij mijn nieuwe aankopen zien die ik heb gedaan bij de Primark en de H&M. Ik ben dan ook benieuwd wat jullie er van vinden. Ook worden Primark shoplog’s in het algemeen ook het meest bekeken op mijn blog!

Hebben jullie al gewinkeld voor de zomer?

13 Reacties

  1. Heel erg leuk om te zien. Ik moet ook nog even wat zomer inkopen doen;) Ik vind de witte shorts ook heel erg leuk! Ik zie dat ook even naar Primakr moet;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *