Het is dan weer zo ver! Er staat namelijk weer een leuke video op mijn YouTube kanaal! Het was dan alweer even geleden, maar ik heb weer een een leuke vlog voor jullie gemaakt. Ik ben vooral volop bezig geweest met mijn blog, en mails beantwoorden. Ook had ik een samenwerking met een andere blogger, waarbij we een allebei een heerlijk recept zouden uitzoeken en daarna uitwerken. Ik heb samen met mijn moeder, dan ook genoten van een fijne bak middag waarbij we een boekweitcake met appel en kaneel hebben gemaakt. Het recept staat ook inmiddels al een tijdje online. Het is echt een heerlijke cake geworden, perfect voor het herfst seizoen. Ook zo benieuwd naar mijn vlog? 

8 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Mijn naam is Gea. Ik ben 29 jaar oud en kom uit het noorden van Nederland. Ik woon samen met mijn lieve man, zoontje van 2 jaar oud, hond en kat. Ik ben getrouwd en sinds Maart 2019 moeder geworden van een zoon (2 jaar). Op mijn blog lees je meer over: fashion, beauty, lifestyle, persoonlijk, gezonde voeding, recepten, reizen en het ouderschap.