De herfst is dan nu echt begonnen! Deze week was het al te merken aan het weer, want het begon echt al goed koud te worden gister avond. Ik heb dan mijn herfst jas ook al te voorschijn gehaald, aagezien ik het ook best snel koud heb. Mijn bordeaux rode parka, ben ik dan ook nog steeds heel blij mee. Deze heb ik dan wel al een paar jaar, maar hij is zo heerlijk warm met de teddy voering van binnen. Toch vind ik ook zeker dat er leuke voordelen zijn aan de herfst! Deze ga ik in dit artikel met jullie delen.

Thee drinken

Als het kouder wordt, grijp ik al gauw naar een heerlijk warme kop thee. Stiekem drink ik dit het hele jaar wel door, maar tijdens de koude dagen is het extra genieten vind ik. Mijn voorkeur gaat naar groene thee, maar de smaak hier van is zo verschillend. De laatste tijd neem ik vooral de smaken mee van Albert Heijn eigen merk. Ze zijn niet duur, en de smaken zijn heel apart, maar echt een geniet moment waard!

Samen naar een series/films kijken op Netflix

In het najaar is het ideaal weer, om fijn in de avond thuis te zijn en op de bank te hangen. Een serie gaan volgen is dan ook heel leuk om te doen. Op Netflix staan veel leuke series op het moment, waar ook vast en zeker één tussen staat die jou aan spreekt. Mijn vriend en ik hebben zelf dan ook al een paar leuke series gezien. Zo hebben wij net Narcos uit gekeken, en hebben wij vorig jaar Breaking bad, en Homeland gevolgd. Dit zijn dan ook zeker aanraders om te gaan kijken. Ben je nou niet echt een persoon voor een serie? Er staan ook genoeg leuke films op de app.

Het huis herfst proof maken.

Je eigen woonkamer herfst proof maken kan natuurlijk op verschillende manieren. Echt de herfst in huis terug laten komen, kan heel gemakkelijk met leuke decoratie. Bij de Action en Xenos hebben ze hele leuke decoratie voor weinig geld. Een mandje met hierin decoratie items als: dennen appels, boom schors, mos, herfst takken en een kaars houder, is al een leuk creatief idee voor op je eet tafel in huis. Zelf heb ik dit ook gedaan vorig jaar, en ik kreeg van veel leuke complimenten. Wil je graag creatief zijn, dan is op Pinterest zeker veel inspiratie te vinden hier voor.
Om je huis nog meer herst proof te maken, kun je ook aan hele andere items denken. Een warme fleece deken voor op de bank, is heerlijk tijdens de koudere dagen voor op de bank. Voor de aankleding van het huis kun je ook denken aan leuke kussens met herfst printen, van de stoffen nep bont of fleece. Voor een beetje sfeer in huis is een plateau met kaarsen natuurlijk ook ideaal. Het geeft een gezellige en vooral fijne sfeer in huis.

Een lange boswandeling maken
Tijdens de herfst veranderd de natuur, en dat maakt het wandeling in het bos tijdens het herfst seizoen extra leuk. Als eerst worden de bladeren aan de boom anders van kleur, ze gaan van groen naar de kleuren: Rood, Geel en bruin. Het ziet er heel mooi uit, maar er hangt ook een gezellige sfeer. Natuurlijk is het wel handig om laarsen aan te doen in het bos, aangezien het nog wel veel kan regenen hier in Nederland.

Een nieuwe gaderobe aanschaffen.

Het leuke aan een nieuw seizoen is, om je kleding weer om te kunnen ruilen voor najaars kleding. Ook dit jaar had ik al redelijk snel het najaars gevoel alweer te pakken. Ik merk dat ik dan weer snel naar bepaalde kleuren kleding stukken grijp in de kast, en andere kleuren lipsticks begin te dragen. Zo vind ik op dit moment rode lipstick echt fijn om te dragen op een vrije dag.
Het is ook zeker leuk om een opruim moment te houden in je gaderobe! Er zijn vast kleding items, accessoires die je vast niet meer veel draagt, of wilt vervangen voor nieuwe. Het is daarom ook leuk om weer te gaan shoppen. Op dit moment hangt er alweer zoveel leuke kleding in de winkels, zelf heb ik mijn kast ook al flink weten op te ruimen. Zelf heb ik een nieuwe blazer, en een jurk toegevoegd aan mijn gaderobe. Wat ik nog zeker zou willen toevoegen op mijn wishlist, is een mooie houthakers blouse. 
Wat vinden jullie leuk aan het herfst seizoen?

14 Reacties

  1. ik vind de herfst soms heerlijk! vooral als je de kou niet in hoeft haha, ik vind het bos er altijd prachtig uitzien in de herfst, nieuwe kleding shoppen en lekker netflixen. Ook vind ik het stiekem wel fijn dat de kaarsjes in de avond weer wat eerder aan mogen hihi

  2. Jaaa, zo gezellig om je huisje herfst proof te maken!
    Ben echt dol op kaarsjes en dekentjes dus ik ben al een beetje bezig!

  3. Leuke post, ik hou ook wel van de herfst met warme chocolade melk en met dekentjes op de bank series kijken <3

  4. Vooral winterkleding vind ik altijd het leukste aan de winter. Er is zoveel meer mogelijk dan in de zomer qua kleding. Leuke post!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Mijn naam is Gea. Ik ben 29 jaar oud en kom uit het noorden van Nederland. Ik woon samen met mijn lieve man, zoontje van 2 jaar oud, hond en kat. Ik ben getrouwd en sinds Maart 2019 moeder geworden van een zoon (2 jaar). Op mijn blog lees je meer over: fashion, beauty, lifestyle, persoonlijk, gezonde voeding, recepten, reizen en het ouderschap.