Ziaja heeft een nieuwe lijn met Acai Bessen in het assortiment. Ik heb drie producten van de Ziaja Acai Bessen lijn mogen ontvangen. Als je houd van fruitige geuren dan is deze lijn echt iets voor jou! Ik vind het heerlijk om zo nu en dan af te wisselen met skincare producten. Vooral als ze fruitige geuren bevatten, ik ben helemaal om!

Ziaja Acai Bessen lijn

De fruitige geur van acai bessen is al een fijne toevoeging aan de producten, maar wist jij dat acai bessen een hoogwaardig extract met antioxiderende eigenschappen bevat? Het neutraliseert schadelijke effecten van vrije radicalen en beschermt effectief de huid. Vooral bij vervuilende lucht, stof, airconditioning of de intense zon. Het versterkt de huid en verminderd overgevoeligheid.

Ziaja Acai Bessen lijn

Het verbetert de algehele conditie en herstel van de huid tot een stralende gezonde uitstraling. Dat betekend dat deze bes veel voordelen bied en een fijne toevoeging is aan de nieuwe lijn van Ziaja. De Ziaja Acai Bessen lijn is te herkennen aan de mooie blauwe verpakkingen en is speciaal voor vrouwen van 17+ jaar.

Ziaja Acai Bessen lijn
Ziaja Acai Bessen lijn Face and Neck Cream

 Ziaja Acai Bessen Nachtcrème

Voor mijn huid vind ik het belangrijk om een goede nachtcrème te gebruiken. De Acai Bessen Nachtcrème is een vochtinbrengende emulsie samengesteld uit een complex van natuurlijk actieve stoffen. De actieve stoffen zijn: polyfenolen, anthocyanines, resveratol, vitamines, en tannines. Deze stoffen neutraliseren en beschermen de huid tegen oxidatieve schade. De crème zorgt voor de preventie van huidrimpels, versteviging, versterking van de huid, verlichting van irritatie en een stralend en gezond uiterlijk.

De Acai Bessen Nachtcrème is te gebruiken voor gezicht en nek en bevat 50 ML. De formaat van de tube is ideaal om mee te nemen. De nachtcrème smeert fijn uit, trekt snel in de huid en voelt verfrissend aan. Het geeft de belovende vochtinbrengende emulsie en de geur is heerlijk! Ik vind het een heerlijke toevoeging aan deze lijn. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan na gebruik. De Ziaja Acai Bessen Nachtcrème kost €4,99.

Ziaja Acai Bessen lijn Micellar Cleansing face scrub gel

 Ziaja Acai Bessen Gezichtscrubgel

De gezichtscrubgel reinigt zacht de huid en verwijderd een dun laagje van de opperhuid. Het maakt de huid glad en geeft hydratatie. De gezichtscrub kan dagelijks gebruikt worden. De belangrijkste ingrediënten zijn: acai bessen, calcium gluconaat, vitamine c, zink, coceth sulfaat, D-panthenol, glycerine, celluloseacetaat (biologisch afbreekbaar).

De gezichtscrub maakt de huid schoon en bevat een lichte scrub. Voor mijn gezicht is deze scrubgel een fijne toevoeging aan mijn skincare routine. Mijn T-zone is regelmatig droog, waardoor de lichte scrub de kleine velletjes perfect weg haalt en mijn huid heerlijk zacht doet aanvoelen. Ook de geur is wederom heerlijk bij dit product. De Ziaja Acai Bessen Gezichtscrub kost €4,89

Ziaja Acai Bessen lijn Face Toner with Hyaluronic acid

 Ziaja Acai Bessen Gezichtstoner

De gezichtstoner bevat hyaluronzuur die zorgt voor een effectieve hydratatie en tonificatie van de opperhuid. De toner kan gedurende de dag als ook als mist worden gebruikt om de huid te verfrissen. De toner laat de geur van acai bessen heerlijk achter op de huid. De belangrijkste ingrediënten zijn: acaibessen, calciumgluconaat, hyaluronzuur, D-panthenol en vitamine C.

De Ziaja Acai Bessen Gezichtstoner heeft wederom net als de andere producten uit de Acai Bessen lijn een heerlijke fruitige geur. Vooral voor de warme zomerse dagen vind ik deze toner een ideaal product om mijn gezicht op te frissen, ook droogt dit product mijn huid totaal niet uit maar hydrateerd juist. De Ziaja Acai Bessen Gezichtstoner kost €4,69.

Welke skincare gebruik jij elke dag?

Dit artikel bevat gekregen producten.

10 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Mijn naam is Gea. Ik ben 29 jaar oud en kom uit het noorden van Nederland. Ik woon samen met mijn lieve man, zoontje van 2 jaar oud, hond en kat. Ik ben getrouwd en sinds Maart 2019 moeder geworden van een zoon (2 jaar). Op mijn blog lees je meer over: fashion, beauty, lifestyle, persoonlijk, gezonde voeding, recepten, reizen en het ouderschap.