1 december 2015

Dior Couture Palette Edition Voyage

Dior Couture Palette Edition Voyage 

Vorige week ben ik naar Dublin geweest in Ierland, op de terug reis hebben mijn vriend en ik dan ook even gekeken bij de leuke winkeltjes op het vliegveld. Mijn eerste gedachte ging vooral uit naar een heerlijke parfum, maar al gauw viel mijn oog op een prachtige palette van Dior! Dit palette heet de Couture Palette Edition Voyage.


Dior Couture Palette Edition Voyage

Al bij het kijken van de doos werd ik al hellemaal blij, met een trotse glimlach op mijn gezicht ging ik dan ook naar de kassa. Het voelde dan ook al als kerst, waarbij ik een prachtig kerst cadeau mocht uit zoeken. Thuis kon ik natuurlijk dan ook niet wachten om de doos te openen. Bij het openen van de doos, zie ik een prachtig fluwelen tasje met CD op de voorkant. Het tasje is zo zacht, het mooie aan dit tasje is dat het makkelijk mee te nemen is als je bijvoorbeeld op reis gaat. Het palette blijft door het tasje dan ook mooi beschermd en dat vind ik zeker een voordeel van het merk Dior. 

Dior Couture Palette Edition Voyage

Het palette heeft een prachtig texture verwerkt in de bovenkant van de deksel, ook staat er in mooie letter het merk Dior er in verwerkt. Het Couture palette Edition Voyage bevat dan ook niet alleen een prachtig make up palette maar ook een mini mascara van Dior en een klein sponsje, deze zitten dan ook in het fluwelen tasje.

Dior Couture Palette Edition Voyage

Dit is dan het prachtige palette van Dior. Is het geen prachtig pareletje? Het palette bevat 7 glanzende oogschaduw's en één zwarte matte kleur die ook als eyeliner kan worden gebruikt. De linker kant is dan ook voor een mooie nude look voor over dag en de rechter kant is voor een uitgaans look waarbij je een leuke smokey eyes kan maken. Verder bevat het palette 4 mooie lipkleur, een roze blush en een foundation poeder. Kortom dit palette heeft alles om een mooie make up look te maken.


De swatches vind ik zelf zeker prima! Ze geven zeker veel pigment en op de oogleden zijn de kleur prachtig, je kunt er dan ook een hele leuke make up look mee maken. Op de foto zie je de lichte kleuren helaas niet heel goed, dit natuurlijk ook mede door de lichte huids kleur die ik heb. Op de ogen zijn deze kleuren prachtig. De lipsticks en de blush zijn ook prima, kortom dit palette is zeker een aanrader, is makkelijk mee te namen op reis en bevat alles wat je nodig hebt voor één gehele look. Een voordeel vind ik dit zeker.

Dior Couture Palette Edition Voyage

Het palette koste op het vliegveld van Dublin €48 euro, wat zeker een mooie prijs is voor een dior Palette die alles bevat. De verkoopster vertelde mij dan ook dat vier kleine oogschaduw's van Dior zelfs al €48 euro kost, dus dat zegt wel dat dit een leuk koopje is als je van Dior houdt. Ik ben dan ook zo blij met mijn aankoop, en zal hem zeker vaak gebruiken.

25 opmerkingen

 1. Een prachtig palette! Zo leuk hoe ze het altijd inpakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie palette, maar voor dat pigment zou ik geen 48 euro willen betale.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de swatches zelf er mooi en goed gepigmenteerd, maar dat is ieders eigen.

   Verwijderen
 3. Oehh...prachtige palette, ik hou van Dior ❤️
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, echt zo'n product met een luxe uitstraling met dat tasje erbij ook. Die swatches zijn veelbelovend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig mooi palette is dit! En de prijs valt me inderdaad ook heel erg mee voor Dior. Goede aankoop ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, dit is echt prachtig!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eerlijk gezegd vind ik de buitenkant van de verpakking wat minder :O Maar als je het dan openmaakt.. Prachtig palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw heel mooi! Lijkt me inderdaad super handig om mee te nemen op reis.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. The palette is fantastic! I love it:)

  irenethayer.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Omg, super mooi. Niet alleen de kleuren maar het is ook gewoon een hebbeding. Love it!
  xo.
  FROM HATS TO HEELS
  http://www.fromhatstoheels.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel erg veel plezier van dit mooie palette.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw! Wat een mooie palette, de uitstraling kan al zoveel doen he. Ik stap ook altijd als eerst af op de producten die er mooi uit zien, terwijl ze misschien wel helemaal niet de beste producten zijn. De mooie roze kleurtjes van je palette spreken me heel erg aan, heel veel plezier ermee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wauw wel veel geld maar een prachtig palette, de kleuren vind ik niet heel denderent maar hij ziet er al wel heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtig palette. Je hebt het goed gedaan. Mooie investering.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw ik vind deze heel mooi! En inderdaad is de prijs die je ervoor betaalt hebt helemaal niet verkeerd.. Wat een gave foto's heb je er ook van gemaakt! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen