03 november 2015

Chelsea boots


Chelsea boots

Voor het najaar had ik nog een paar nieuwe laarzen nodig die zoal bij een broek als bij een jurkje kan worden gecombineerd. Al een poos had ik dan ook al deze leuke Chelsea boots op het oog, en hoe meer ik ze voorbij zag kommen op blogs, hoe leuker ik ze begon te vinden.


 De Chelsea Boots zijn natuurlijk op dit moment hellemaal in, en kom je ze veel tegen zoal op straat als op de blogs van fashion lovers. Zelf koos ik er voor om een paar te bestellen bij de webshop Van Haren. De winkel staat natuurlijk bekend als een leuke winkel met betaalbare schoenen. Voor de prijs van €24,90 kon ik deze leuke Chelsea Boots dan ook niet laten liggen. 

Chelsea boots

De schoenen zijn gemaakt van imitatie leer en aan de achter kant heeft het een leuk patroontje van zwart reptiel wat de schoen dan ook weer apart maakt. Deze Chelsea Boots lopen dan ook echt heerlijk en ik draag ze dan ook het liefst in combinatie met een leuke spijkerbroek, sierlijke top met een jasje. Ik ben dan ook zeker tevreden met mijn nieuwe aankoop voor het najaar.

Wat vinden jullie van deze Chelsea Boots?

Liefs Gea


Volg jij mij al op Instagram en Bloglovin?

30 Comments:

 1. Wat een leuke boots! Snap dat je ehier erg tevreden mee bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze ook gepast, maar ze waren voor mij helaas te smal! Ik vind ze erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze super mooi! :D En ook nog van mijn favoriete schoenenwinkel. Ik shop altijd bij de van haren. Ik ga eens eventjes kijken of ze er nog zijn! Ik lees hierboven dat ze wel smal uitvallen. Hoe smal is smal? Echt voor smalle voeten, of ook voor normale voeten nog pasbaar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb zelf een normale voet, en ze zitten prima. Anders kun je altijd ff langs de winkel gaan om te passen natuurlijk!

   Verwijderen
 4. Oeeeh ze zijn zo mooi! Ze lijken een beetje op die van mij <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie laarsjes, ik heb laatst ook een paar Chelsea boots besteld. Vind dat supermooi staan bij bijna alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat een super leuke schoenen! Ik heb pas soort gelijke gekocht! Altijd handig een paar mooie zwarte laarsjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zijn ze gaaf! leuk dat ze net wat anders zijn dan de standaard chelsea boot :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Ik vind het zelf ook erg leuk om altijd items iets anders te hebben dan de standaard.

   Verwijderen
 8. Ik heb ook precies afgelopen week zulke boots gekocht, maar dan bij Invito haha. Maar oh wat zijn deze leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zijn ze mooi zeg! Ik vind het detail bij de hak ook heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel tof die kleur op de achterkant! Maakt het net even iets anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze zijn heel erg leuk, net even iets anders dan anders. Vooral de achterkant vind ik heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen