31 december 2016

Mijn complete kerst look


De kerstdagen zijn dan al even weer voorbij, toch hoop ik dat iedereen heeft genoten van zijn/haar  kerstdagen. Ik heb in ieder geval fijne kerstdagen gehad met familie, en mijn lieve vriend. Het leek mij dan ook leuk om mijn kerst look en outfit van 2016 met jullie te delen! 

Mijn kerstdagen waren heel gezellig! Naast dat ik een dag volop heb gewerkt in het hotel, heb ik heerlijke gegourmet met familie van mijn kant, en samen met mijn vriend. De tweede kerstdag was ik een heerlijk dagje vrij, en zijn wij met de familie van mijn vriend heerlijk uit eten geweest. We hebben gegeten in een wereld restaurant in Groningen. Kortom volop gezelligheid en bovendien een fijne kerst sfeer!

Mijn make-up look & haar
Lipstick framboos roze - Rimmel Londen | Foundation - Max Factor Experience Raw Silk 45 | Gezichtspoeder - Max and More Action | Mascara - Forbidden volume mascara Rebel Essence. | Wenkbrauw potlood - Max and More Action in Light Brown. | Oogpotlood - Hema | Oogschaduw - Revlon colorstay Decadent palette 505.


Mijn haar heb ik gekruld met een krultang van de Action. Daarnaast heb ik haar mouse gebruikt van Andr├ęlon, en Argon Olie spray van Action om de krul in mijn haar de gehele dag mooi te houden. 

Mijn outfit


Basic zwart jurkje - New Yorker (uit Dublin) | Lang licht grijs vest - Zeeman | Zwarte panty H&M | zwarte pumps met diamandjes detail - Van Haren | Oorbellen - H&M | Zilveren ketting met hanger - van de markt (een verjaardag cadeau van mijn moeder).

Eigenlijk was deze outfit en make-up look voor de tweede kerstdag. Ik koos voor een basic zwart jurkje, deze heb ik gecombineerd met een zwarte panty, en een lang grijs vest. In combinatie met zwarte pumps met diamanten was ik helemaal klaar voor een avond eten in het wereld restaurant. 

Aangezien het vandaag oud en nieuw is, wens ik jullie alvast een gelukkig en gezond 2017 toe! 

Liefs Gea.

14 Comments:

 1. Mooie kleur lippenstift, niet te vel, niet te licht. Precies goed. Ook heb je je haar ontzettend mooi gedaan, ik kan dat niet bij mezelf hoor, haha. Nog de beste wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Denise! :) Ja ik vind het soms ook wel lastig met het haar krullen. Vooral de rechter kan krullen met links, is vaak een kunst voor mij.

   Verwijderen
 2. Mooi! En die felle lipstick staat je ook super.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's, staat je erg goed :-)
  Nog een fijn 2017 gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen