14 maart 2017

Nieuwe telefoonhoesjes en powerbank

Nieuwe smartphone hoesjes en powerbank

Al een aantal jaren ben ik helemaal te spreken over de iPhone. Ze zijn fijn in gebruik, en bovendien gaat een iPhone lang mee. Toch kan ik soms best klunzig zijn met mijn mobiel, waar door hij per ongeluk op de grond valt. Herkenbaar? Voor mijn in ieder geval wel. Daarom vind ik een goede bescherming voor mijn iPhone ontzettend belangrijk. Van de webshop Smartphonehoesjes ontving ik echter twee prachtige telefoonhoesjes voor de iPhone. Daarnaast een powerbank van het merk Fashionchick.


De webshop heeft veel keuze voor verschillende merken, accessoires en andere benodigdheden. De verschillende telefoon merken staan duidelijk aangeven op de site, met de juiste type die jij zoekt. Een breed assortiment met keuze uit siliconen hoesjes tot hardcase hoesjes, flip case tot portemonnee hoesjes. Met prachtige printen, kleuren en verschillende materialen.

De meeste hebben wel een iPhone of een samsung, deze zijn vooral heel populair. Daarnaast zien wij ook veel mensen met een Huawei, maar ook voor onbekendere merken telefoons zijn er Honor 6x hoesjes verkrijgbaar.

Nieuwe smartphone hoesjes en powerbank

Telefoonhoesjes

Ik koos voor twee totaal verschillende telefoon hoesjes. Een siliconen case en een portemonnee variant. Mijn eerste keuze viel al snel op het doorzichtige siliconen hoesje, en was gelijk verkocht. Het hoesje is doorzichtig waar door het merk van de iPhone zelf te voorschijn komt. Het hoesje heeft aan de bovenkant zwarte horizontale strepen en in het midden een gouden. Aan de onderkant zijn zwarte hartjes verwerkt.


Nieuwe smartphone hoesjes en powerbank

Het portemonnee hoesje heeft een licht blauwe kleur en bevat een nep lederen stof. Aan de binnenkant zit een druk knoop om de portemonnee gemakkelijk open en dicht te maken. Bij het openen van het hoesje zitten er aan de rechter kant gleuven voor eventuele bankpasjes, voordeel kaarten of visitekaartjes. Aan de linker kant is een vak voor de iPhone. Door deze handige telefoon accessoire is een portemonnee extra niet meer nodig. 

Nieuwe telefoonhoesjes en powerbank

Nieuwe smartphone hoesjes en powerbank

Powerbank

Als een derde item koos ik voor een powerbank van het merk Fashionchick. Een powerbank stond al een gehele tijd op mijn wishlist, bovendien handig voor op vakantie dit jaar. De powerbank komt uit de " Kiss the sky collectie ", heeft een licht blauwe kleur met witte wolkjes en heeft een toepasselijke tekst. Deze tekst is: Excuse me while I kiss the sky. Door de perfecte pocket size is hij makkelijk mee te nemen in een handtas of broekzak. De powerbank van Fashionchick belooft 1,5 extra power te geven en heeft een capaciteit van 2600 mAh. De powerbank wordt geleverd met Micro USB kabel 20 cm en een koort. Te gebruiken bij telefoons met Windows, Android, en IOS.

Service

De dag na het plaatsen van mijn bestelling op de webshop, had ik de volgende dag het pakket al in huis. De verzending ging daarom ontzettend snel, dat is zeker een pluspunt voor de service. Het pakket was ook goed ingepakt ter bescherming met karton en plastic.

Nieuwe smartphone hoesjes en powerbank

Ik ben tevreden met de service die wordt geboden door de webshop Smartphonehoesjes. Een fijne en snelle verzending van mijn bestelling en het pakket was goed verpakt ter bescherming. De kwaliteit van de producten ben ik goed over te spreken. Prachtige prints, en precies wat ik er van had verwacht.


Liefs Gea

Volg jij mij al op Instagram en Bloglovin?Dit artikel bevat producten die ik ter review mocht ontvangen. 

11 Comments:

 1. Ziet er goed uit! Ik moet dringend ook wat hoesjes inslaan voor m'n nieuwe smartphone; ik heb hem al laten vallen... Forever onhandig, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend leuke hoesjes! ik ben echt jaloers op de mensen met een iphone, zijn veel leukere hoesjes voor haha x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt hele leuke producten! Ik zoek ook nog een goed hoesje voor m'n IPhone 6 Plus aangezien m'n huidige kapot is. Oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk zeker eens op de webshop! Er zijn veel mooie hoesjes namelijk.

   Verwijderen
 4. Telefoonhoesjestore.nl heeft wat meer variatie qua aanbod vind ik zelf.

  BeantwoordenVerwijderen