05 januari 2016

3x Outfits voor de koude dagen | Esprit

3x Outfits voor de koude dagen | Esprit Al eerder heb ik eens een artikel geschreven over de home accessoires van het merk Esprit. Zelf wist ik eerst namelijk niet dat ze ook home accessoires in het assortiment hadden. Waar Esprit natuurlijk vooral bekend om staat is de leuke kleding, schoenen, lingerie en de prachtige sieraden. Ik neem dan ook altijd graag een kijkje op de webshop. Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gemerkt, het weer in het Noorden van Nederland is veranderd sinds de maand Januari is begonnen. Het vriest en het sneeuwt al de gehele dag, en het is behoorlijk glad op de weg. Dat betekend dan ook dat we de warme winter kleding weer uit de kast kunnen halen. Het leek mij dan ook leuk om een paar leuke outfits samen te stellen van het merk Esprit ter inspiratie.


1# Voor de eerst outfit koos ik voor een heerlijk warm groot vest, waarin je heerlijk kan weg kruipen tijdens de kou. Zelf vind ik dit altijd erg fijn. In combinatie met een leren pencil skirt, een simpel t-shirt en een paar leuke hakken is de outfit helemaal af. Bij deze outfit koos ik voor een paar schoenen met een blok hak. Een blok hak maakt dat je steviger op de grond staat, en het staat ook zeker erg mooi.
3x Outfits voor de koude dagen | Esprit

2# In de herfst en winter is de kleur bordeaux rood niet weg te denken. Zelf vind ik deze kleur dan ook erg mooi om te dragen, niet alleen als kleding item, ook als lipstick is het mooi om te dragen in dit seizoen. Voor de tweede outfit koos ik dan ook voor een bordeaux rode blazer, met een leren rok, een simpel t-shirt en hierbij mooie platte schoenen. Om het geheel af te maken vind ik de laatste tijd het ook erg mooi om een hoed te dragen. Ook niet te vergeten dat een hoed ook warmte geeft, een pluspunt dus.

3x Outfits voor de koude dagen | Esprit

3# Een outfit met een skinny jeans kan natuurlijk niet ontbreken. In combinatie met een warm gebreide trui is het natuurlijk een fijne en simpele outfit om te dragen tijdens dit soort dagen. In deze collage koos ik voor een coltrui die heerlijk warm is, en ook de hals bedekt. Met een paar hakken is deze outfit ook nog eens outfit om er op uit te gaan. 

Al deze leuke items en de bij behorende prijzen zijn te vinden in de webshop van Esprit. Voor leuke nieuwe items voor het winter seizoen kun je hier zeker leuk shoppen. Ik heb zelf ook zeker een paar favoriete items.

Welke outfit spreekt jullie het meest aan?

Liefs Gea

36 Comments:

 1. Wat een leuke outfits! Ik heb nooit kleding van het merk Esprit, maar zie nu dat er wel leuke items tussen zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt kim! Ja de webshop heeft zeker leuke items in het assortiment.

   Verwijderen
 2. Ik vind ze alledrie erg leuk! Vooral die laatste schoenen, i love it! Ik kijk eigenlijk nooit bij Esprit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne outfit's ! Zo'n lange kokerrok in imitatieleer staat al een paar jaar op het lijstje maar nog steeds geen eigenaar van, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker een leuk item voor de winter, ik zou zelf ook wel een willen.

   Verwijderen
 4. Die laarsjes zijn zo gaaf, allemaal! Alle outfits eigenlijk! Als ik dan toch moet kiezen ga ik voor 1 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfits heb je bij elkaar gezocht, wat heeft de espirit leuke schoenen zeg! Ik ga voor de laatste outfit :) <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de outfits erg mooi allemaal!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is ontzettend leuk om dit te zien, want ik begin steeds meer rokjes te dragen en vind het ook erg leuk om te doen alleen vind ik inspiratie erg lastig. Eerste outfit vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja soms is het inderdaad lastig om te bedenken wat er leuk bij gecombineerd kan worden, ken het probleem soms ook wel

   Verwijderen
 8. Leuke combinatie heb je uitgekozen! Ik zou het niet zo snel dragen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie combo's! Ik zou ze allemaal wel dragen! Ik vind de halsketting ook wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die laarsjes zijn zo leuk! Vooral het eerste paar <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Love all of the outfits you showed above :)
  Especially the first one is amazing <3

  Caro x

  http://nilooorac.blogspot.de/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke outfits heb je samen gesteld! Ze hebben allemaal wel iets wat ik mooi vind! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Er zitten erg leuke items bij, vooral de schoenen van de eerste outfit vind ik tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een toffe items meid ziet er goed uit! fijn weekend en geniet ervan liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het alledrie leuke outfits! Ik weet niet goed welke ik zou kiezen van de drie ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, de hakken van de eerste foto vind ik supertof!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een super leuke kleding heb je bij elkaar uitgezocht! Had niet verwacht dat het van Esprit kwam.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind die rok en laarsjes van de eerste look erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen