19 januari 2014

Shoplog | Primark sportkleding

Shoplog | Primark sportkleding

Een week geleden ben ik weer eens naar de Primark in Almere geweest. Ik kom er niet vaak omdat het voor mij toch wel 1,5 uur reizen is, dus als ik ga maken we er altijd een leuk uitstapje van. Ook dit keer ben ik samen met een vriendin geweest en ik ben zeker goed geslaagd! Ik heb onder andere veel kleding gekocht, nachtkleding, sportkleding, sieraden en nog wat andere dingen. Omdat ik best veel heb gekocht heb ik besloten om de Primark shoplog in verschillende blogposts te delen. Daarom laat ik nu mijn sport kleding zien. Er was bij de Primark heel veel keuze aan sportkleding. Bij binnen komst stond er al gelijk een groot rek met allemaal verschillende broeken, shirtjes maar ook zweetbandjes en schoenen. Ik moest er natuurlijk ook even tussen kijken omdat ik nu ook thuis heel veel aan het sporten ben.


Mijn nieuwe sportkleding

Ik heb uit eindelijk twee sportbroeken en twee sport shirtjes gekocht. Als ik de prijzen zag keek ik ook verbaasd op omdat het bij de Primark zo goedkoop is. Bij ons in de omgeving zijn sportkleding vaak veel duurder. De drie kwart sport broek was €9 euro, de lange sportbroek €11 euro, en de tank tops €8 euro per stuk.

Shoplog | Primark sportkleding

Shoplog | Primark sportkleding

Shoplog | Primark sportkleding

Shoplog | Primark sportkleding

Shoplog | Primark sportkleding

Shoplog | Primark sportkleding

Dit waren mijn sport kleding aankopen en ik ben er zeker heel erg blij mee, het kost bij de Primark ook niet veel dus als ik weer eens heen ga neem ik zeker weer wat mee. Ben je benieuwd naar mijn andere Primark aankopen? Houd dan zeker mijn blog in de gaten want er komen nog een paar Primark shoplog posts online.

Waar kopen jullie het liefst sportkleding?

Liefs Gea
                                                 

15 Comments:

 1. Super leuk! Leuke kleurtjes, nu baal ik echt wel dat ik far away van de primark woon!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo girly! Leuke sportkleding is dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die tweede sportbroek ziet er leuk uit! Laatste keer toen ik naar de Primark ging zocht ik er ook naar, maar vond helaas niks. :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben vorige week zaterdag geweest. Er was veel keuze vond ik zelf, maar misschien dat het weer een nieuwe collectie is dan denk ik.

   Verwijderen
 4. Leuke aankoopjes , ik ben benieuwd naar de andere dingen !
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke aankoopjes. Ik ben zelf ook enorm benieuwd naar de sportkleding van de Primark volgende week maar eens langs gaan!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ik wil nog een sportbroek kopen en die van de primark zien er goed uit, en lekker goedkoop!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooie sportkleding! Aankomend weekend ga ik naar de Primark en ga zeker een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw! wist niet dat de Primark zulke leuke sportkleding had!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. erg mooie sportkleding, de tank tops lijken me vooral erg fijn xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh jaaa! Ik heb ook echt nieuwe sportleggings en bh's nodig! Snel maar weer een keer een bezoekje brengen aan de Primark! Super leuke dingen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er leuk uit! Zit het ook lekker? En hoe is de kwaliteit? Zelf ren ik ook al jaren en heb ik al veel verschillende outfits versleten. Tegenwoordig ren ik in een set van SA wear en dit bevalt echt super. Het zit als een tweede huid en is van goede kwaliteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. die laatste sportbroek heb ik ook alleen schijnt bij mij door (klein beetje) heb jij dat ook of ligt dat aan mij?

  BeantwoordenVerwijderen