02 september 2017

Vichy Slow Age oogcreme - helpt huidveroudering tegen te gaan

Vichy Slow Age oogcreme

Ook ik moet er nu aan te geloven. Met de jaren worden wij allemaal ouder, dat maakt dat wij nieuwsgierig worden naar producten tegen huid veroudering. Ik passeer de leeftijd van eind twintig, rimpels kan ik echter nog niet erkennen. De Vichy Slow Age Oogcreme zou goed werken tegen huid veroudering rond om de ogen, ik teste hem uit.

Vichy Slow Age oogcreme

De Vichy Slow Age oogcreme is een oogverzorging die opkomende tekenen van huid veroudering helpt verbeteren en te corrigeren, zelfs wanneer deze nog niet op de huid te zien zijn. De crème zorgt voor een gezond uitziende, jeugdige oogopslag. Het helpt bij het verbeteren van donkere vlekken en kringen tot gebrek aan stevigheid en zwellingen. De oogcreme is effectief bij fijne lijntjes tot rimpels. De oogcontouren worden gehydrateerd en lijken minder vermoeid. 

Verpakking

De verpakking van de oogcreme is simpel wit, met groen van kleur. Het product zit in een kleine tube, met aan de onderkant een groene draai dop. De crème heeft een zacht textuur en bevat daarnaast geen parfum. De verpakking is verkrijgbaar in een tube van 15 ML. De producten van Vichy zijn o.a. te koop bij de Apotheek of online. 

Hoe te gebruiken?

De Vichy slow Age oogcreme is dagelijks te gebruiken, zoal in de avond als in de morgen. Reinig de huid goed voor het product op de huid wordt aangebracht. Gebruik het in de avond voor het slapen gaan, als jij de volgende morgen een frisse en stralende blik wilt. 

Vichy Slow Age oogcreme

Mijn mening

Het liefst gebruik ik de Slow Age oogcreme in de morgen. Voor dat ik de oogcreme aan breng, zorg ik er voor dat ik mijn gezicht goed heb gereinigd. Hierna gebruik ik een dagcreme, rond om de ogen gebruik ik de oogcreme van Vichy.

De Slow Age oogcreme trekt snel in en geeft een fris gevoel bij het aanbrengen. Na een paar dagen de oogcreme gebruikt te hebben merk ik dat de huid rond om mijn ogen ontzettend zacht is geworden, daarnaast een stralend en vooral frisse blik geeft. Ik gebruik met trots het product dagelijks. Hoewel ik al vertelde dat ik nog niet rimpels heb of lijntjes, zorgt het voor mij voor een stralend zachte huid.  

Gebruik jij wel eens een Slow Age product?

liefs gea


Volg jij mij al op Instagram en Bloglovin?

Dit artikel betreft een samenwerking

9 Comments:

 1. Vichy heeft echt fijne producten! Ik heb ook een oogcrème van dit merk en hierover ben ik ook erg te spreken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat klopt ze hebben inderdaad fijne producten . Gebruik het altijd graag :)

   Verwijderen
 2. Fijne review! Ik gebruik eigenlijk helemaal geen oogcreme. Daarnaast ook geen slow age producten, maar met een leeftijd van 16 jaar zou ik dat al wel heel heftig vinden..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad best nog jong ;) Zelf is dit ook het eerste product die ik gebruik die anti age is. Ik ben nu 26 en merk wel dat een goede hydratie op dit moment wel nodig is. Deze oogcreme werkt voor mij heel goed hier voor.

   Verwijderen
 3. Ik ben hier heel benieuwd naar geworden. Ik vind een goede oogcreme echt een must en ik gebruik het dan ook elke dag. Rimpeltjes zul je er natuurlijk niet volledig mee kunnen voorkomen, maar het kannooit geen kwaad om je huid zo goed mogelijk te hydrateren en te verzorgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oogcreme gebruikte ik nog niet maar lijkt mij wel zeker fijn in gebruik! Verzorgen van je huid en dus ook rond om de ogen vind ik eigenlijk toch ook wel echt belangrijk! fijn review!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Nathalie! Ja het is inderdaad wel een goede manier van verzorgen van de huid om de ogen. Zelf merk ik dat mijn huid er ontzettend zacht van wordt ook.

   Verwijderen