4 april 2019

Elegant Bar 18 karaat gouden ketting KayaSieraden

Elegant Bar 18 karaat gouden ketting KayaSieraden

Vorige maand is onze lieve zoon Julius geboren. Een bijzonder, maar vooral prachtig moment om aan terug te denken. Het leek mij leuk om een persoonlijk aandenken te laten maken van deze dag. Van de webshop Kayasieraden mocht ik een sierraad na keuze laten graveren met zijn naam. Ik koos voor de 'Elegant Bar' ketting uit hen assortiment. Een leuk cadeau voor mama. 

Kayasieraden is een webshop met een breed assortiment aan sierraden. Kettingen, armbanden, bedeltjes, kindersieraden, mama (&kind), of een cadeau voor een bepaalde gelegenheid of persoon. Met de keuze aan zilveren, gouden of rosé gouden sierraden, eventueel met steentjes en/of de keuze om een boodschap of naam te laten graveren. 

Elegant Bar 18 karaat gouden ketting KayaSieraden

Ik koos voor de naamketting 'Elegant Bar'. Een prachtige ketting met een elegant staafje mogelijk voor kinder of damesmaat. Het heeft vier zijden, eventueel waar naar jouw wens, een boodschap of naam op kan worden gegraveerd. De keuze kan worden gemaakt voor sterling zilver, 18 karaat goud verguld of rosé goud verguld. Het staafje is 3 cm lang en is niet hol van binnen.


Elegant bar 18 karaat gouden ketting KayaSieraden

De ketting heb ik gekozen in 18 karaat goud verguld in een damesmaat. Ik vindt dat persoonlijk altijd heel mooi staan. Het staafje heb ik laten graveren met de gehele naam van onze zoon: 'Julius Jort Julian', met op een andere zijde zijn geboortedatum. Geschreven in mooie kleine letters en cijfers. Bij het bestellen van het sierraad zijn deze opties allemaal aan te geven.

Elegant bar 18 karaat gouden ketting KayaSieraden

Ik had de ketting de volgende dag al in huis! Een goede service dus. Bij het openen van het pakket kwam er een klein schattig roze doosje te voorschijn met witte stippen en een strikje. Een cadeau om uit te mogen pakken. Het resultaat is prachtig geworden! De letters en cijfers staan mooi op het staafje, de ketting glanst mooi en kan zeker opmerken dat het staafje niet hol is. Fijne kwaliteit sieraden. De maat van de ketting is goed, prima lengte. Bij het sierraad wordt een wenskaartje en zilverpoets doekje geleverd. Ik ben blij met het resultaat.  

Wil jij ook z'n prachtig sierraad laten maken? Het fijne is dat KAYA per sierraad een bedrag doneert aan een kind in Gambia, zodat hij of zij daar naar school kan (mvo erkend). 

Wat vind jij van een persoonlijk sierraad?

Liefs gea


Volg jij mij al op Instagram en Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review

9 opmerkingen

 1. Oh! Wat een mooi sieraad! Leuk om zo iets speciaals dicht bij je hart te kunnen dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig sieraad en speciaal zo met de naam van je zoon. Hier een armband met de namen van mijn zonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, met dat sierraad is je zoon altijd dichtbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooh wat een prachtig sieraad ik hou van de simplicity

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw wat mooi! Ik heb zelf een zilveren schakelarmbandje om die gegraveerd is met mijn naam en in de hoek een grote vrachtwagen ( ik ben chauffeur) ik hou van zulke gepersonaliseerde dingen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een mooie ketting en een tastbare herinnering aan de geboorte van jullie kleine! Het lijkt mij zelf prachtig om zoiets tastbaars te kunnen dragen wanneer onze kleine meisje er eindelijk is. Het blijft toch bijzonder zo'n wondertje. :)

  BeantwoordenVerwijderen