08 augustus 2019

Vitamine C gezichtsbehandeling bij beautysalon BeautyPoint

Vitamine c gezichtsbehandeling beautysalon Beautypoint groningen

In Juni had ik een mini blog event in in Groningen. Ontzettend leuk om eens een blog event dicht bij huis te hebben. Met een klein groepje bloggers uit het noorden ontmoeten wel elkaar bij schoonheidssalon BeautyPoint in Groningen. Het blog event was georganiseerd door Claudia en Ellen, de eigenaresse van beautysalon BeautyPoint. Wij mochten genieten van een Vitamine C behandeling en een IPL behandeling van de oksels.

Vitamine c gezichtsbehandeling beautysalon Beautypoint groningen

Bij binnenkomst ontmoete ik een aantal bloggers uit het noorden, de mooi verzorgde uitstraling van de beautysalon gaf al een prettige en vooral gezellige sfeer. Met veel ballonnen, heerlijke macarons en welkomsdrankjes kregen wij een korte introductie over de beautysalon en de producten waar zij dagelijks mee werken. Natuurlijk hebben wij elkaar als bloggers ook goed leren kennen, uit eindelijk kwam ik er achter dat ik een aantal meiden zelfs al volgde via social media. Leuk om dan eens de persoon achter het account persoonlijk te spreken. 

Vitamine C behandeling

Na de gezellige gesprekken en de korte introductie over de beautysalon, mochten we elk mee met een van de medewerkers. De behandel kamer zag er ontzettend mooi uit, met een fijne rustige sfeer. Ik nam plaats in de behandel stoel, kreeg een deken om en werd gekanteld waarna de behandeling begon met de gezichtsbehandeling. Met elke product die werd gebruikt kreeg ik een duidelijke uitleg over o.a. de werking van het product, waar voor het wordt gebruikt etc. 

Het was voor mij al een tijdje geleden dat ik een echte gezichtsbehandeling heb gehad bij een beautysalon. Daarom was het voor mij extra genieten. De vitamine C behandeling duurde 45 minuten, mijn huid werd gereinigd, kreeg een peeling, een masker en een heerlijke creme. De producten die ze gebruiken zijn van ImageSkincare. Deze producten met vitamine c zorgen er o.a. voor de de huid extra wordt gehydrateerd. Net als het masker die ik op kreeg, deze geeft een goede hydratatie boost! Tijdens het inwerken van het masker kreeg ik een heerlijke rustgevende nek, hals en schoudermassage. Wij merkten op dat een kant best vast zat, ze heeft het goed los gekregen, na afloop voelde het echt een stuk fijner. Na het masker kreeg ik een heerlijke dagcreme op met SPF 50. Het is belangrijk om elke dag een dagcreme met SPF te smeren tegen de zon en om veroudering van de huid tegen te gaan. Tijdens de behandeling heb ik leuke gesprekken gevoerd met haar. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Vitamine c gezichtsbehandeling beautysalon Beautypoint groningen  Vitamine c gezichtsbehandeling beautysalon Beautypoint groningen

IPL behandeling

Na de vitamine c gezichtsbehandeling, mochten wij een proefbehandeling ondergaan van IPL ontharen van de oksels. Deze methode werkt met lichttherapie. Ik vond het wel spannend om als eerste in de behandel stoel te gaan zitten, maar het viel ontzettend mee achter af. Bij IPL kan op verschillende lichtsterkers gebruik worden gemaakt zodat de opperhuid minder te verduren krijgt. Het is daarom veilig om gebruik van te maken. Af en toe voelde ik een paar klikjes van de lichttherapie. Het is te vergelijken met een elastiekje die tegen je aan wordt getikt. Je voelt het even, maar daarna is het ook al weer weg getrokken. Per behandeling gaat z'n 10% van de haren weg. Om een goed resultaat te behalen dien je rond de 10 behandelingen nodig te hebben. Dit is natuurlijk afhankelijk van welk gebied je de IPL behandeling laat doen. 

Vitamine c gezichtsbehandeling beautysalon Beautypoint groningen

Na afloop hebben wij nog genoten van heerlijke hapjes en drankjes met zijn allen. De gezichtsbehandeling en de IPL behandeling hebben mij zeer goed gedaan. Ik zou oprecht vaker naar een beautysalon moeten om heerlijk te ontspannen, daarnaast mijn huid even goed een boost te geven. Het resultaat van de gezichtsbehandeling was een mooie zachte huid met een prachtige glow. Door de massage voelde ik mij een stuk fijner, lekker los en heerlijk ontspannen. 

Zou jij ook een heerlijke gezichtsbehandeling willen proberen of een hele andere behandeling bij beautysalon BeautyPoint in Groningen? Bezoek eens de website, daarnaast hebben ze een fijne webshop met fijne producten o.a. die ik tijdens de behandeling heb opgekregen. 

Met de code: BEAUTYP10 krijg jij maar liefst 10% korting op een behandeling naar keuze of op producten uit de webshop. 


Ga jij regelmatig naar en beautysalon?


Liefs Gea

Volg jij mij al op Instagram en Bloglovin?

17 Comments:

 1. Klinkt erg goed! De enige gezichtsbehandelingen die ik doe is voor mijn acné, misschien is een vitamine c behandeling ook weleens leuk om te proberen!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze behandeling is meer voor hydratatie voor de huid, dus zal zeker goed aansluiten voor je huid.

   Verwijderen
 2. Dat ziet er goed, verzorgd en professioneel uit. Zou er ook graag eens een behandeling laten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het wordt echt goed verzorgd. Ik heb eventueel een kortingscode in mijn artikel staan voor 10% korting op een behandeling.

   Verwijderen
 3. oooooh die macaroons die zien er prachtig uit! verder ziet de salon er erg professioneel uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat lijkt me dit heerlijk! Ik ga dit na de zomer plannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet dat er gezellig uit. Heel fijn dat je in de watten werd gelegd voor een gezichtsbehandeling.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk, zo'n behandeling als verwen momentje. IPL ben ik ook aan het doen, dat verschil merk je inderdaad heel snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk, dat is voor mij al weer veel te lang geleden. Toch weer eens doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er heerlijk uit! Door alleen al je blog te lezen krijg ik heel veel zin om zelf weer een gezichtsbehandeling te ondergaan. Helaas is Groningen iets te ver weg voor mij, anders had ik je kortingscode zeker gebruikt om langs te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat mijn blog jou zo aanspreekt! Misschien is er een beautysalon in de buurt waar je ook z'n behandeling kan doen :)

   Verwijderen