Het is tijd om de nieuwste editie van de Ralph Moorman Favourits Jouwbox te Unboxen. Dit keer is het alweer de 6e editie van deze leuke verrassingsbox! Er zijn twee soorten boxen waaruit jij kan kiezen, namelijk de losse box of de member box. Ik mocht de member box ontvangen met 12 producten die door Ralph Moorman zorgvuldig zijn geselecteerd en tevens onder zijn eigen persoonlijke favoriet valt. De producten zijn natuurlijk en veelal van biologische afkomst, glutenvrij en van absolute A-kwaliteit. De totaal waarde van de member box van de Ralph Moorman favourits Jouwbox editie 6 is €167 euro.

Ralph Moorman gebruikt vijf essentiële pijlers in zijn keuzes voor de edities van de Jouwbox. De producten zijn variabel en betrekking op voeding, mondverzorging, haarverzorging, huidverzorging en suppletie. Er worden bekende merken gebruikt en de ingrediënten zijn zorgvuldig gecontroleerd.

Ralph moorman favourtis jouwbox editie 6 unboxing
De Losse box & Member box

De tweede box waaruit kan worden gekozen is de losse box. Deze box bevat 11 producten en hebben een winkelwaarde van €142 euro. Deze box bevat net als de member box producten die zorgvuldig door Ralph Moorman zorgvuldig zijn geselecteerd en tevens onder zijn favoriet valt. De producten zijn natuurlijk en veelal van biologische afkomst, glutenvrij en van absolute A-kwaliteit. De losse box is verkrijgbaar voor €45 euro.
Het verschil aan de twee boxen is dat er in de member box 1 extra product is toegevoegd. De waarde van de box is hoger en levert een voordeel. Het is €6 euro goedkoper dan de losse box en er is een extra product toegevoegd.

De producten

Van Gelder – Vitamine C1000 MG 60 Tabeletten
Moringa’s Finest – Moringa olie 50 ML Flacon
Rosalpina – Body Wash 100 ML
Rude Health – Chickpea & Lentil Crackers
MudMasky – Hair Mask Scal Treatment Shampoo
Vitals – Vrouwenformule Pro 30 Tabletten
Bee Honest Cosmetics – Lippenbalsem Framboos of Munt
Royal Green Thee & Kruideninfusies – Discover Collection
Seacret – Clean, Restore And Balance Mud Soap
Suits Matters – Eye Cream
Linwoods – Breakfast Boost

Extra: MayBeauty – Foot Mask

Ralph Moorman Favourtis Jouwbox editie 6 Linwoods


LINWOODS – Breakfast Boost | €4,49

In de box kunnen twee verschillende varianten zitten an de Linwoods Breakfast Boost, namelijk een rode of groene verpakking. Ik heb de Linwoods Breakfast Boost goudgemalen lijnzaad met bioculturen & vitamine D ontvangen. Dat is de rode variant. De Linwoods Breakfast Boost kunnen worden toegevoegd aan jouw favoriete ontbijt zoals: havermout, yoghurt, een smoothiebowl of shake. De superfoods lijn bestaat uit een mix van zaden en bessen en zitten boordevol essentiële vetzuren, vitamines, mineralen die aan een heerlijk ontbijt kunnen worden toegevoegd. De voordelen van de koud gemalen lijnzaad met bioculturen & vitamine D is dat het omega 3, vitamine D en magnesium bevat.

Ralph Moorman Favourtis Jouwbox editie 6 Bee Honest

 

Bee Honest Cosmetics – Lippenbalsem Framboos of Munt | €3,99

Voor een goede verzorging van de lippen in een lippenbalsem ontzettend handig. De lippen zijn namelijk dun en gevoelig voor uitdrogen. Vooral in de zomer en winter maanden is de kans op droge, beschadigde veel aanwezig. De lippenbalsems van Bee Honest Cosmestics bestaan uit cacaoboter, bijenwas en biologische zonnebloem, jojobae en abrikozenpitolie. De Bee Honest producten zijn vrij van minerale olien, siliconen, synthetische geur en kleurstoffen en BDIH/Cosmos gecertificeerd. In de box kan de framboos of munt lippenbalsem zitten van Bee Honest Cosmetics.

Al eerder heeft er in de Ralph Moorman Favourtis Jouwbox de lippenbalsem van Bee Honest gezeten in een appel smaak. Dit is een favoriet van mij geworden. De lippenbalsem smeert fijn uit en voelt zacht aan op de lippen. In deze editie 6 heb ik de framboos smaak ontvangen. De smaak is heerlijk, een framboos smaak die niet te overheersend is en net als de appel variant fijn op mijn lippen.

 

Ralph Moorman Favourtis Jouwbox editie 6 thee

 

 

Royal Green thee & kruideninfusies – Discover collection | €3,49

In deze thee doos zitten 8 verschillende soorten thee smaken. De thee is gecertificeerd biologisch, Vrij van (natuurlijke aroma’s), de theezakjes zijn niet gebleekt en 100% biologisch afbreekbaar, duurzaam verbouwd en 100% vegetarisch & veganistisch. Er worden alleen maar echte fruit, planten, bloemen en kruiden gebruikt om de thee te maken.
De smaken die in deze doos zitten zijn: Green Matcha, Ginger & Lemon, Beautiful Turmeric, Mighty Mint, Clean, Love & Happiness en Relax of Sweet Dreams.

 

Ralph Moorman Favourtis Jouwbox editie 6 Rude health

 

Rude Health – Chickpea & Lentil Crackers | €2,69

Ik ben vaak opzoek naar een nieuwe variant op crackers die glutenvrij zijn. De Rude Health crackers zijn gemaakt van kikkererwten en linzen en zijn gemixt met mais. Ze zijn glutenvrij, luchtig en heerlijk om te eten als tussendoortje of voor Low-carb lunches. Ik kende het merk echter nog niet, maar de smaak van de crackers zijn lekker. Ik eet ze graag met 30+ kaas of pindakaas. Fijn om een nieuw merk te leren kennen in de box.
Ralph Moorman Favourtis Jouwbox editie 6 suits matters

 

Suits Matters – Eye Cream | €17,50

Deze oogcrème is 100% natuurlijk, vegan, geen parabenen, SLS, Ftalaten, aluminium, minerale oliën of parfum. Het beloofd een stralende oogopslag. Te gebruiken bij een gevoelige huid rond om de ogen, fijne lijntjes, wallen en donkere kringen, anti rimpel en bovendien voor alle huidtypen geschikt. Een oogcrème op natuurlijke basis vind ik ontzettend fijn.

 

Ralph Moorman Favourtis Jouwbox editie 6 seacret mud soap

 

Seacret – Clean, Restrore And Balance Mud Soap | €25,95

De Clean Restrore And Balance Mud Soap van Seacret is niet zomaar een zeep, maar een zeep gemaakt op basis van natuurlijke oliën en hoge concentratie mineraalrijke dode zee modder. De dode zeemineralen hebben een heilzame werking. Deze zeep is goed om dode huidcellen te verwijderen, bied een diepe reiniging van de poriën en herstelt op natuurlijke wijze de elasticiteit van de huid.
Het fijne aan deze zeep is dat het te gebruiken is voor het gezicht en op het lichaam. Het helpt zelfs bij dagelijks gebruik voor acne, overmatig vette huid, transpiratie, schimmelinfecties, psoriasis, en een gemengde vette en acne huid. Ik ben dan ook benieuwd hoe deze zeep zal zijn voor mijn huid. Ik heb altijd gehoord dat de modder van de dode zee heel goed is voor je huid. Deze zeep wil ik daarom graag eens proberen, ook al ben ik niet zo van de blokken zeep.
Ralph Moorman Favourtis Jouwbox editie 6 van gelder


Van Gelder – Vitamine C1000 MG 60 Tabletten | €7,95

Vitamine C is een vitamine die wordt gebruikt om de weerstand in stand te houden. De antioxidant beschermd tegen vrije radicalen in het lichaam. Het is goed voor gezonde tanden, botten, haar en bloedvaten en zorgt er voor dat ijzer beter op te nemen is in het lichaam.
Het fijne aan deze vitamine c is dat het te gebruiken is als je glutenvrij moet eten, de vitamine is suiker vrij, bevat geen gist of chemische toevoegingen en is geschikt vegetariërs. Als je hier oplet is het belangrijk om altijd goed de achterkant te lezen. Niet alle vitamines zijn bijvoorbeeld standaard suikervrij of glutenvrij etc.

Ralph Moorman Favourtis Jouwbox editie 6 mudmasky

 

Mudmasky – Hair Mask Scal Treatment Shampoo | €29

De producten van Mudmasky hebben eerder in edities van de Jouwbox gezeten. Deze producten waren voor gezichtsverzorging zoals een masker en een serum. Dit product van Mudmasky heeft een 3 in 1 formule. Het zorgt er voor dat de hoofdhuid in balans is, daarnaast verzorgt het je haar op een intensieve manier. Het product bevat marokkaanse klei, pure argon olie en bloemen. Geen chemicaliën, parabenen en sulfate vrij, bevat natuurlijke ingrediënten en is niet getest op dieren.

Van het merk Mudmasky heb ik eerder in de Jouwbox een aantal producten ontvangen, namelijk een masker en een serum. Dit product is geen gezichtsproduct maar een shampoo met 3 in 1 formule.

Ralph Moorman Favourtis Jouwbox editie 6 vitals

 

Vitals – Vrouwenformule Pro 30 Tabletten | €24,95

Als vrouw weten we goed dat de maandelijkse ongemakken heel vervelend kunnen zijn. Hormonen die door je lichaam gieren of een cyclus die niet goed in balans is. De Vrouwenformule  Pro bevat ingrediënten die bij uitstek geschikt zijn om de fysieke en mentale balans van vrouwen in de vruchtbare periode te ondersteunen, met name de ongemakken rondom de menstruatie.

Het product bevat o.a. de ingrediënten maca en aswagandha, monnikspeper en saffraan. Deze zorgen voor een goede ondersteuning bij ongemakken, het helpen bij het behouden van een goede mentale en fysieke balans, en een positieve gemoedstoestand.

Ralph Moorman Favourtis Jouwbox editie 6 moringa olie

 

Moringa’s Finest – Morin olie 50 ML | €9,90

Moringa Olie kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het is eetbaar en kan aan salades worden toegevoegd. Het bevat omega 3,6,9 vetzuren en vitamine A & E en antioxidanten.

Naast dat het eetbaar is kan het ook goed gebruikt worden voor het verzorgen van je haar en huid, voor therapeutische doeleinden of massages. Het bevat geen parfum, parabenen of andere toevoegingen. Het trekt snel in de huid, maar laat geen vettige laagje achter. Echter voed het de huid en haar zeer goed.

Ralph Moorman Favourtis Jouwbox editie 6 rosalpina

 

Rosalpina – Body Wash 100 ML | €12,50

De bodywash bevat 100 ML en is daarom handig mee te nemen voor een dagje weg of op vakantie als je gaat vliegen. Het is een toegestaan hoeveelheid en dat vind ik handig om in huis te hebben. Het is een natuurlijke product vanwege de uitzonderlijk zuivere en natuurlijk formules.

Het product bevat bronwater uit de bergen van Alto Adige en Alpen kruid. Het is ideaal om te gebruiken om de vitaliteit tegen huidveroudering. Het heeft een geur van alpenkruid en is kalmerend en zacht voor de huid.

Ralph Moorman Favourtis Jouwbox editie 6 maybeauty

 

Maybeauty FootMask – Met citrus extract | €25

Dit voetenmasker verwijderd eelt, bacteriën, behandeld de harde en gescheurde huid en maakt je voeten heerlijk zacht. De voetmasker kan worden vergeleken als twee sokken. Voor dat je het voetmasker gebruikt is het belangrijk om een voetenbad te nemen. Op de verpakking staat duidelijk aangegeven welke stappen gevolgd moeten worden. Het voetenmasker bevat een citrus extract en kan 1 keer worden gebruikt.

Wat vind ik van de Jouwbox editie 6?

Editie 6 van de Ralph Moorman Favourits Jouwbox heeft mij zeer verrast! Een leuke samengestelde box, met leuke merken en verschillende product categorieën. De box was prachtig ingepakt in roze papier, een cadeau om open te mogen maken! Sommige merken kende ik al uit eerdere edities, andere zijn nieuw voor mij en leuk om uitproberen en te testen. Fijn dat er weer veel glutenvrije producten in zaten, dat vind ik fijn aangezien in hier op moet letten. De voetmasker maakt mij nieuwsgierig en heb ik echter nog niet eerder geprobeerd, daarnaast zitten er producten bij die handig zijn op vakantie binnenkort. Weer een toffe verrassingsbox vol met prachtige producten!

Wil jij de Ralph Moorman favourits Jouwbox bij jouw thuis ontvangen? Je kunt hem bestellen via de website van Jouwbox.  Profiteer van de member actie en ontvang een extra product in de Jouwbox. Deze box heeft een winkelwaarde van €167. De box is €6 goedkoper dan de standaard Jouwbox. Een leuke kans om nieuwe merken en producten te leren kennen. 

Dit artikel bevat producten die ik ter review mocht ontvangen van een merk of bedrijf.

 

Advertenties

9 Replies to “Ralph Moorman Favourits Jouwbox | editie 6 unboxing”

  1. Die vitamine C tabletten vind ik handig, zeker nu we de herfst ingaan. Even wat extra weerstand opdoen!

  2. Toch wel een aantal dingen waar ik erg nieuwsgierig naar ben, die breakfast boost bijvoorbeeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *