12 oktober 2019

Met deze halloween kostuums laat jij iedereen schrikken

halloween kostuums
Eind Oktober is het Halloween. Een griezelig thema feest die in Amerika veel wordt gevierd. Iedereen gaat verkleed in Halloween kostuums met een griezelige tint of juist subtiel. In andere landen ziet men vooral in pretparken het Halloween thema terug. Er worden Halloween horror nachten georganiseerd waarbij je midden in de nacht een bezoek kan brengen aan het park. Hoe tof zou het zijn om een eigen Halloween thema feest te organiseren. In dit artikel deel ik een aantal griezelige Halloween Kostuums waarbij jij gegarandeerd iedereen laat schrikken. Voor dames, heren, kinderen en zelfs baby's.

halloween heren kostuum horror clownhalloween heren kostuum zombie

Halloween kostuum inspiratie


Horror Clown

Ik weet dat veel mensen een clown soms eng vinden. Deze moordlustige clown wil je niet graag tegen komen in het donker. Dit clown's pak bestaat uit een t-shirt met gespierde armen en een zwart met rode broek. Om het af te maken is een bijl een optie en nep bloed. 

Zombie

Een lopende of kruipende zombie ziet men veel in verschillende films of series. Een voorbeeld hier van is de Walking Dead serie. Bij dit Kostuum zit een t-shirt, jas en broek. Om het geheel af te maken kan een bijl of mes een optie zijn, grote laarzen en veel bloed gesmeerd over het kostuum en gelaat. 

halloween heren kostuum zombie skelet halloween heren kostuum vampier

Zombie skelet

De vorige zombie kostuum is bij deze kostuum iets milder. Deze zombie skelet kostuum is echt schrik makend. Het bevat een gewaad met capuchon, riem en een lichtgevend masker. Naast het lichtgevend masker heeft het kostuum een lichtgevend bottenborst. Om het geheel af te maken zijn skelet handschoenen een optie en grote laarzen. In het donker is dit kostuum pas echt opvallend.

Vampier

Een vampier wil je niet graag tegen komen, tenminste als ik sommige films mag geloven. Deze vampier kostuum heeft een paar gewaad met kap, een angst aanjagend masker met rode ogen en om het geheel af te maken handen. Een gevechtsbijl maakt dit kostuum hellemaal af.


halloween dames kostuum bezeten damehalloween dames kostuum dode zuster

Bezeten dame

Dit kostuum vind ik het engst van allemaal. Een bezeten vrouw met een wit blanke huid, veel bloed en een lange jurk. Bij dit kostuum passen kleur lezen, een pruik en lange sokken perfect. Als je echt wilt uitpakken voor een Halloween feest is dit een goede optie voor dames.

Dode zuster

Een ziekenhuis is een enge plek in horror films. Deze dode zuster wil je niet graag tegen komen. Het kostuum bevat een hoofd deksel en een jurk. Bij dit kostuum is nep bloed, een mes, een injectie spuit en hoge knie kousen een optie. 


halloween dames kostuum creepy clown halloween dames kostuum dode bruid

Creepy Clown

De film IT zullen de meesten wel kennen. Dit kostuum past goed bij de film. Dit dames kostuum bestaat uit een clowns jurk. Om het helemaal af te maken kan met het gelaat sminken, het haar opsteken en een netten panty aan doen. Om het op IT de film te laten lijken is een helium ballon een echte afmaker. Wel een rode ballon natuurlijk. 

Dode bruid

Deze dame heeft niet een goede afloop gehad van haar bruiloft. Het kostuum bestaat uit een sluier en een jurk. Deze dode bruid kostuum kun je af maken met een paar stoere zwarte hakken of boots, een nep boeket en vooral veel witte smink.

Halloween Kinder kostuum zombie princessHalloween Kinder kostuum zombie


Zombie en zombie princess 

Voor kinderen zijn er veel opties. Deze twee vond ik echter wel stoer en bij het thema schrik achtig passen. Als meisje is een prinsessen jurk altijd een goed optie. Voor Halloween is deze gele zombies prinsessen jurk een goede optie. Met een kroontje en handschoentjes maak je het geheel helemaal af. Voor de stoere jongens is dit zombie kostuum echt tof. Met nep bloed en stoere schoenen maakt men het geheel af. Als accessoires is een mes of bijl een optie.


baby halloween kostuum skeletbaby halloween kostuum duivel

Skelet en duivel baby

Misschien is het niet echt een thema voor baby's, er zaten wel toffe kostuums tussen. Het skelet kostuum bestaat uit een pak en hoofddeksel. De duivel bestaat uit een hoofddeksel, vleugels, jumpsuit en staart. Naast deze twee kostuums vind ik een pompoen kostuum ook ontzettend schattig. 

Halloween accessoires

Om een kostuum echt te laten opvallen zijn Halloween accessoires een optie. In het artikel vertelde ik bij elk kostuum al wat een goede optie zou zijn. Natuurlijk zijn er veel meer opties aan kostuums en accessoires. Spinnen, pruiken, messen, bijlen, maskers en sieraden. Met smink en kleur lenzen kun je ook een heel verschil maken. 

Naar welk Halloween kostuum gaat jouw voorkeur uit?

Liefs Gea


Dit artikel betreft een samenwerking

0 Comments:

Een reactie posten