07 januari 2020

Nivea Straight Styling producten voor mooi steil haar

Nivea Straight Styling producten voor mooi steil haar

Wil jij in een paar stappen mooi steil haar? Met de nieuwe Nivea Straight Styling producten kun je de perfecte look creëren! Ik heb steil haar, vaak onhandelbaar en statisch, om het mooi in model te brengen bied de nieuwste Nivea styling producten een goede uitkomst voor mij. Ik mocht drie producten uit de lijn ontvangen, twee prep-producten en een form-en finish product. In drie stappen een prachtig resultaat!


Nivea Straight Styling producten voor mooi steil haar


1 # Prep

Ik heb twee prep-producten uit de Nivea Straight Styling lijn ontvangen:

 • Nivea Pre-styling mist 
 • Nivea Styling Primer. 

Met de prep-producten bereid je het haar voor op het creëren van de perfecte look. In beide producten zit een lichte verzorgende olie en beschermt het haar tot aan 220. Breng het product aan op vochtig haar, van de wortels tot aan de puntjes. Steil je haar met een föhn en borstel. Eventueel kun je een stijltang gebruiken voor een extra steil effect. De Nivea Straight Pre-styling mist is minimaliseert het breken van fijn haar. Een product die voor mijn haar een ideale uitkomst bied. Ik heb dun haar waardoor een goede bescherming altijd belangrijk is. Vooral na mijn zwangerschap is mijn haar structuur anders geworden en breekt het sneller af.

Nivea Straight Styling producten voor mooi steil haar


2 & 3 # Form & finish

Om de look helemaal af te maken is de Nivea Forming Spray de finishing touch! Deze haarlak bevat 0% alcohol, en een licht verzorgende olie en maakt het haar zacht en flexibel. Spray de haarlak op 25cm afstand. In drie stappen een prachtige steile look!


Nivea straight styling producten voor mooi steil haar.

Conclusie Nivea straight styling producten

De nieuwe Nivea Straight Styling producten ben ik direct gaan gebruiken. Tijdens de koude dagen merk ik dat mijn haar extra verzorging nodig heeft. De kou doet veel met mijn haar, na mijn zwangerschap is mijn haar structuur ook veranderd. Tijd om te zien wat deze producten voor mijn haar doen.

Ik heb twee prep-producten ontvangen, ze zijn beide fijn in gebruik. Bij mijn haar past de Nivea Straight Pre-Styling Mist perfect. Deze minimaliseert het breken van fijn haar. Alle producten van de Nivea Straight Styling lijn hebben een heerlijke geur. Heerlijk! Het maakt mijn haar zacht, minder statisch en makkelijk door kambaar. Dikke pluspunt dat de haarspray 0% alcohol bevat. In een paar kleine stappen de perfecte look creëren is zeker gelukt. De haarspray maakt het geheel helemaal af. Ik raad de producten zeker aan. Het resultaat is duidelijk te zien op de foto. Er zijn eventueel ook Niveau producten in het assortiment voor meer volume. 

Welke producten gebruik jij voor je haar?

Liefs Gea

De producten mocht ik ontvangen ter review. 

9 Comments:

 1. Ik heb me door de kapper hele dure shampoo laten aanpraten. Ik weet zo gauw niet meer hoe het heet, maar het ziet er een beetje medisch uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik producten tegen vet haar of gekleurd, beschadigd haar. Net hoe de wind waait

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik een shampoo tegen roos en af en toe gebruik ik een product om mijn haar te verzachten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik zelf de producten van Matrix uit de High Amplify lijn. Hier krijgt mijn haar extra volume door. Aangezien ik zelf weinig, dun en heel steil haar heb, heeft het soms een extra boost nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is bij mij ook heel herkenbaar. Ik moet altijd wel iets aan mijn haar doen, wil het goed zitten.

   Verwijderen
 5. Ik heb krullen, dus ik heb altijd een krullencreme en een gelwax om de krullen een beetje vast te houden

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kom echt uit een ei volgens mij...want ik kende deze producten niet eens ><

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een gehele nieuwe collectie van Nivea. Ze zijn in de drogist verkrijgbaar.

   Verwijderen