Het begint nu echt kouder te worden in ons land. Warme truien, vesten en jassen kunnen we op het moment goed gebruiken. Als je opzoek bent naar een nieuwe jas voor dit najaar, dan zit je hier aan het goede adres. OTTO heeft namelijk prachtige winterjassen in het assortiment, waar ik nu 8 leuke damesjassen voor het najaar heb gebundeld in dit artikel. Wie weet vind jij hier de jas die bij jou past! Lees je gezellig mee?

8 Leuke damesjassen voor het najaar

1  De jas die ik als eerste tegenkwam op de webshop is deze beige mantel. Voor het najaar is deze dan ook perfect, aangezien deze niet direct ontzettend warm of juist koud aan is. Door middel van grote knopen en een riem die je om je middel kan vastknopen kun jij jezelf helemaal inpakken. Het is een lange jas tot ongeveer knie lengte, met aan beide zijkanten een grote zak om bijvoorbeeld je portemonnee of sleutel in te bewaren.

2 Bij damesjassen voor het najaar denk ik naast een warme jas, ook aan kou in combinatie met veel regen. Vooral in Nederland kan er in het najaar veel regen vallen en daarom is een regenjas niet overbodig. Deze regenjas is van het merk ONLY en heeft een mooie licht beige kleur. De binnenkant bevat een witte zachte stof die tevens lekker warm aan zal voelen zijn het koude weer. Voor het schuilen voor de regen zit er een ideale muts op de regenjas, bevat het aan beide zijden handige zakken om spullen in te stoppen en door middel van druk knoppen kun je de jas dicht maken.

Leuke damesjassen voor het najaar

3 & 4 Deze regenjassen zijn in mijn ogen perfect. Stralen blijdschap uit door de mooie pastelkleuren die ze bevatten. De lichtblauwe regenjas is van het merk Ragwear en heeft een mooie witte voering van binnen en bevat een muts. Door middel van drukknopen kun je de jas dicht maken en bevat grote zakken aan beide zijkanten. Deze kleur lichtblauw deed mij dan ook direct aan mijn eigen winterjas denken. Dit is een mantel in dezelfde kleur en valt op kniehoogte. Hoewel deze van wol is gemaakt, is het totaal niet een jas die handig is om te dragen tijdens regenachtig weer. Naast de licht blauwe regenjas kwam ik een lichtroze variant tegen. Deze lichtroze lijkt op de beige en de lichtblauwe variant. Net als de andere regenjassen bevat deze drukknopen, een muts en heeft aan beide zijden diepe zakken. De regenjas is van het merk Derbe, een duurzaam alternatief, is waterafstotend en waterdicht.

5 Een duurzame dames winterjas van het merk POLARINO. De jas heeft een grijze kleur en bevat een afneembare muts (capuchon met afneembaar imitatiebont). Kwa warmte klasse valt deze onder een sterk warmte-isolatie en is water en winddicht. Het materiaal ademend goed en bevat aan beide zijden zakken, die te openen zijn door middel van een rits.

6 Een mooie rode parka winterjas van het merk Only Carmakoma. Only Carmakoma is een merk van only die voor vrouwen is gemaakt met mooie rondingen. De maten gaan van maat 42 tot 54. In de middel kun je de taille meer accentueren door het ceintuur aan de snoeren en valt als model losjes en valt over de heupen heen. De imitatiebont aan de muts (capuchon) is afneembaar en bevatten meerdere steekzakken.

Leuke damesjassen voor het najaar

7 Voor het najaar is deze mantel jas van het merk Only perfect als tussenjas. Door middel van grote knopen en een riem die je om de middel kan vastknopen kun je jezelf lekker warm inpakken. Het is een lange jas die tot ongeveer knie lengte valt. Aan beide zijden zit een grote zak. De kleur past perfect bij het najaar seizoen door de mooie donkergroene kleur die de jas bevat.

8 Als je opzoek bent naar een winterjas, om te dragen tijdens de echt koude dagen in het winterseizoen, dan is dit de perfecte winterjas voor jou. Het is een lange puffer jacket van het merk Pieces. De jas heeft een zwarte kleur en kan door middel van een ritssluiting dicht worden gemaakt. Doordat de winterjas goed gewatteerd is, zorgt deze voor optimale warmte tijdens de koude dagen. Aan beide zijden zitten grote zakken. Het fijne aan de zwarte kleur is dat het bij elke kleur gecombineerd kan worden.

Welke winterjas vind jij perfect voor het najaar?
liefs gea van glamview

Lees ook:
8 Leuke herfstdecoraties voor in huis
Tips voor goede handverzorging in het najaar
Hunkemöller Cosy Collection voor alle dames en je hond!

Foto’s in de collage komen van OTTO.nl
Eerste foto is afkomstig van Unsplash.com

Advertenties

One Reply to “8 Leuke damesjassen voor het najaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *