21 februari 2023

Max&More Lipstick Collection set review

Max&More Lipstick Collection op doos

Action is een winkel waar ik graag in de schappen rond snuffel. Eerlijk? Je komt de Action niet uit zonder iets te kopen. Bij het Beauty schap kwam ik dan ook een licht roze verpakking tegen die direct mijn aandacht trok. Een verpakking van een product kan al veel doen als het gaat om je aandacht trekken, daar hebben ze zeker hen best op gedaan. Er zitten zes verschillende kleur tinten in de lipstick Collection set van Max&More. Laten we de zes verschillende lipstick kleuren eens bekijken. 

Max&More Lipstick Collection 

De verpakking van de Max&More Lipstick Collection set is gemaakt van stevig karton. Doormiddel van een magneetsluiting kun je de verpakking makkelijk openen en dicht doen. Nu ben ik niet een persoon die de lipsticks in de verpakking zal laten zitten, maar het is een handige oplossing om de lipsticks netjes in te bewaren of in mee te nemen in je tas. Het is daarentegen een prachtige verpakking om iemand cadeau te doen. De kleuren variëren van roze, rood naar bruin, nude tinten. Voor elke make-up look en/of outfit zit er een mooie kleur bij. De Max&More lipsticks hebben de volgende namen: Lover - Sweet Heart - Eye Candy - Think Pink - The One en Total Flirt

Max&More Lipstick Collection open doos

Swatches van de Max&More Lipsticks

Bij het maken van de swatches zien de lipsticks er veel belovend uit. De lipsticks hebben een goede pigmentatie en dekken hierdoor goed. Tijdens het aanbrengen van de lipstick voelt het heerlijk zacht aan, totaal niet droog. Er is duidelijk te zien dat elke kleur uniek is op zijn eigen manier. Dat maakt de lipstick collection set helemaal bijzonder. Op het eerste oog dacht ik dat de nude kleuren het zelfde zouden zijn, echter is dit niet het geval. De één heeft een roze onder toon, dat vind ik persoonlijk heel mooi. 

Max&More Lipstick swatches op hand

Resultaat Matte Max&More lipstick

Hieronder draag ik één van de rode lipsticks (Lover) uit de Max&More Lipstick Collection Set. Ik vind de kleur ontzettend mooi, geeft een goede dekking op de lippen en voelt boter zacht aan. Mijn lippen voelen zacht aan, totaal niet droog, wat ik een goede pluspunt vind aan een lipstick.  Hoewel de lipstick wel snel af geeft, vind ik het wel een goede aankoop vanwege de goede dekking (pigmentatie van de lipstick) en de prijs. De lipstick heeft de soft matte finish als resultaat die het merk beloofd. 

Max&More Matte Lipstick op de lippen
Voor deze gehele set betaal je €3,95. Bovendien is het voor de jongere meiden ook een leuke set om kennis te maken met make-up. De Max&More matte lipstick collection set is verkrijgbaar bij Action.

Wat vind jij van de matte lipsticks van Max&More?

Liefs gea

1 Comments: