FITSHE proteïne voor een gezonde levenswijze. Proteïne voor vrouwen
Dat proteïne veel wordt gebruikt door mannen is een feit. Proteïne voor vrouwen is juist net zo belangrijk! Het is een goede aanvulling aan een gezonde levenswijze. Voor het verbranden van vet zijn eiwitshakes essentieel voor een goed resultaat. Bovendien krijg je minder calorieën binnen dan dat je verbruikt. Eiwitshakes zijn daarom ideaal voor je eiwitbehoefte, de spieren te behouden en het vetgehalte te verminderen. FITSHE biedt een fijn assortiment aan met proteïne voor vrouwen, in de vorm van Pure Whey Protein, Vegan Protein bars en Organic Vegan Protein. Hieronder vind je meer over de FITSHE proteïne voor een gezonde levenswijze. Lees je mee?

Wat zijn Whey-Eiwitten?

Whey-eiwitten zijn de meest populaire soorten eiwitpoeder. Het voordeel van Whey-eiwitten is dat het een licht verteerbaar eiwit is met 9 essentiële aminozuren die het lichaam zelf niet kunnen aanmaken. Het ondersteunt spierherstel en groei, gewichtverlies en het vermindert het hongergevoel. Ben je een echte liefhebber van bakken? Maak dan eens heerlijke baksels met whey-eiwitten. Deze zijn geschikt om hier voor te gebruiken. FITSHE biedt naast de normale variant, een vegan variant aan in het assortiment.

FITSHE proteïne voor een gezonde levenswijze

De FITSHE erwteneiwit wordt gemaakt van gedroogde, gemalen gele erwten. Een groot favoriet onder veganisten en mensen die geen dierlijke eiwitpoeders kunnen vragen. Zo zijn de FITSHE eiwitten Vegan variant lactosevrij, hoog in vezels, 100% natuurlijk, hoog in proteïne, GMO vrij en heeft een heerlijke pure smaak. Heb jij een voedselovergevoeligheid of een allergie? De Vegan variant is hypoallergeen waardoor dit een veilige keuze is. Erwten eiwitpoeder is geconcentreerd en daarom een goede bron van essentiële aminozuren leucine, isoleucine en valine.

De proteïne van FITSHE onderscheidt zich door het toevoegen van magnesium, waarbij creatine juist ontbreekt. Creatine zorgt er voor dat je spieren langer dan normaal kunnen krachttrainen zodat de spieren nog zichtbaarder worden. Voor vrouwen die sporten en eiwitten nemen is dit niet per se nodig. Daarnaast kan creatine zorgen voor maag-darmklachten, voor vrouwen ligt die gevoeliger. FITSHE eiwitten zijn daarom een goede keuze voor de vrouw. 

Hoe gebruik je Proteïnepoeder?

FITSHE proteïnepoeders zijn de perfecte basis voor een eiwitrijke shake na een work-out voor een goed herstel van de spieren. Ook kan het worden gebruikt als aanvulling op de dagelijkse voeding, die op ieder moment genuttigd kan worden. Voeg de proteïnepoeder toe aan water of een plantaardige melk. Aan een smoothie, kwark of ga de keuken in om er een heerlijke cake mee te maken. Gebruik hier voor een kleine hoeveelheid die je mixt, met de cakemix die je gaat gebruiken.

vrouw aan het hardlopen

Eiwitten zorgen voor een goede spieropbouw en een boost!

Als je graag een aantal kilo’s wilt afvallen en vet wilt verliezen, helpen eiwitshakes om je spiermassa te behouden, terwijl je ook vet verliest. Het is aan te raden om naast het gebruik van eiwitshakes, gezond te eten en veel water te drinken. Denk aan 2 liter water per dag en ga heerlijk sporten. Naast eiwitshakes is het goed om te bewegen om het proces te versnellen. De Eiwitshakes van FITSHE zijn verkrijgbaar in verschillende smaken zoals vanille, chocolade en creamy coconut.

Eiwitten geven je een verzadigd gevoel

Hoewel ik het zelf ook wel fijn vind om eens te snoepen, is het beter om naar gezonde snacks te grijpen. Het honger gevoel die iedereen wel kent maakt dat je meer koolhydraten en vetten gaat eten. Eiwitten zijn daarin tegen lastiger voor het lichaam om te verwerken. Het lichaam zorgt voor een langzame vertering na het nuttigen van een eiwitrijke maaltijd. Het gevolg is dat wij ons eerder verzadigd voelen. Een groot voordeel!

Heerlijke vegan proteïne bars

De FITSHE vegan proteïne bars zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Het voordeel van een proteïne bar is dat deze gemakkelijk mee genomen kan worden in je tas voor onderweg. Zo heeft een bar 10 gram eiwit per portie en slechts 182 kcal. De basis is soja-eiwit en is raak aan vezels. Je kunt deze gezonde lekkernij nuttigen voor en na het sporten of als een lekkere tussendoortje. FITSHE heeft twee verschillende smaken in het assortiment, framboos met een laagje pure chocolade en de smaak pure chocolade. De proteïne pure (dubbele) chocolade bar is perfect voor de echte chocolade liefhebber.

Maak jij gebruik van proteïne producten?
liefs gea van glamview

 

samenwerking

Advertenties

12 Replies to “FITSHE proteïne voor een gezonde levenswijze”

  1. BIj mijn trainingen en sport en naast mijn gezonde voeding, nuttig ik af en toe een proteine bar als ik lang train of fiets. Het klopt inderdaad dat eiwitten heel goed zijn voor de spieren en een prima verzadigd gevoel geven. Heel interessant en nuttig artikel ?

  2. Zo fijn als je een kleine reep even in je tas kan stoppen, zodat je altijd iets bij je hebt. Perfect voor de chocolade-liefhebber klinkt ook goed.

  3. Persoonlijk zou ik proteïne (poeders, drink, repen, etc.) alleen gebruiken na een intensieve workout. Anders heeft je lichaam echt geen extra eiwitten nodig. Als je voldoende varieert uit de Schijf van Vijf zijn supplementen ook eigenlijk niet nodig. 🙂

  4. Ik let er het laatste half jaar wel op dat ik veel eiwitten binnen krijg en zo min mogelijk koolhydraten. Ben al ruim 10 kilo afgevallen dus werkt perfect. Zelf ben ik niet zo van de poeders om daar een shake mee te maken, maar kan me voorstellen dat wanneer je intensief sport dit wel een uitkomst is

  5. Tijd terug heb ik regelmatig proteïne shakes gedronken.
    Het was voor heel lange tijd ontzettend druk op het werk.
    In plaats van toch de tijd te nemen om deftig te eten, dronk ik snel een shake tussendoor.
    Goed dat ik uiteindelijk toch proteïnes opnam.
    Maar uiteindelijk een slechte gewoonte om maaltijden hiermee te gaan vervangen.
    Wel is het uitstekend om deze shakes te gebruiken bovenop je standaard voeding bij intensief sporten.

  6. ik vind het lastig om hier op te reageren, ik gebruik nooit poeders, shakes en bars, dus ik heb er geen ervaring mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *