Contact & Disclaimer

Vragen

Heeft u eventuele vragen, tips of opmerkingen? Dan kunt u altijd contact opnemen met mij, via het onderstaande email adres.

Bloggers

Lijkt het jou leuk om met mij te samenwerken? Heb jij een leuk idee voor een samenwerking voor een artikel of video? Of lijkt het jouw leuk om en gast artikel te schrijven voor mijn blog? Stuur dan jou reden en/of motivatie naar het e-mail adres: info@glamview.nl. Samen kunnen wij kijken naar de eventuele mogelijkheden.

Voor bedrijven

Heeft uw bedrijf interesse in een samenwerking met mijn blog? Ik sta open voor interessante suggesties en leuke samenwerkingen. U kunt denken aan adverteren, product review of promoten. Mijn mening zal echter altijd eerlijk zijn.

Voor mijn blog ben ik dan ook benieuwd naar de nieuwste berichten, producten of materialen die aansluiten bij de onderwerpen van mijn blog. Onderwerpen waar ik over schrijf zijn: mode, beauty, moederschap, leefstijl, gezonde voeding en reizen. U kunt contact met mij opnemen via het onderstaande email adres.

Een aantal bedrijven waar ik onder andere een samenwerking mee heb gehad:

Esprit - Hunekemoller - Lucardi - Sans-Online- MyJewellery - Lascana - Woodwatches - Duifhuizen tassen en koffers - Protest - Fineste - Vichy - Kneipp - Salcura - Ziaja - Tastea - Jouwbox - Jumbo supermarkten - Grando Keukens - Brabantia - Swim Essentials - BySybregje - FotoFabriek - Webprint - Thermen Bussloo - HelloFresh - Purpuz Planner - FBTO - IntersportDisclaimer glamview.nl

Content afkomstig van glamview.nl
Op de blog glamview.nl, verschijnen iedere week artikelen waarbij alle rechten van eigendom betreffende teksten en foto's liggen bij glamview.nl, tenzij anders aangegeven. Het kopiëren, verspreiden en gebruik van tekst of afbeeldingen is niet toegestaan zonder mij op de hoogte te stellen en aan te geven dat ze afkomstig zijn van glamview.nl.

Product reviews
In een review artikel zal ik altijd mijn eerlijke mening geven en niet anders zijn over het product zoals ik hem zelf ook zou kopen. Meestal zijn de producten in een review opgestuurd door merken/bedrijven of PR-bureaus. Regelmatig koop ik zelf producten voor een review. Als het afkomstig is van een merk/bedrijf of PR bureau, staat dit onder in het artikel vermeld.

Advertentie of samenwerking
Een advertentie of samenwerking komt regelmatig voor op glamview.nl. Ik deel content waar ik zelf gelukkig van wordt en zelf zou willen lezen. Zo blijft de content uniek, persoonlijk en eerlijk. Ik vermeld onderaan het artikel of ik een product heb opgestuurd gekregen of als het gaat om een (betaalde) samenwerking. Dit wordt aangegeven onder aan het artikel door middel van: Dit artikel betreft een samenwerking of betreft een samenwerking. 

U kunt contact opnemen via het e-mail adres: info@glamview.nl