11 december 2013

4x Zwarte jurkjes voor de feestdagen

We zitten alweer midden in de December maand en dat betekent dat de feestdagen alweer in het vooruit zicht zijn. Ik vind zelf December één van de leukste maanden van het jaar. De kerstboom mag weer in huis, alles binnen en buiten weer prachtig versieren. De gezellige dagen met kerst en oud en nieuw die je samen met je familie en vrienden mag delen. Natuurlijk hoort er bij de feestdagen ook weer een leuke nieuwe outfit! Ik draag het liefst met de kerst dagen een leuk jurkje of een nette broek met een leuk jasje met bij passende sieraden. Ik kwam op Nelly.com vier leuke zwarte jurkjes tegen die ik zelf ook erg leuk vind voor de feestdagen! Natuurlijk wil ik ze graag met jullie delen, ter inspiratie of zelfs voor een nieuwe outfit voor kerst en oud en nieuw!
Vinden jullie het ook zo leuk dat de feestdagen weer in het vooruit zicht zijn? En wat gaan jullie dragen met kerst of oud en nieuw? Ik weet het zelf nog niet precies maar ik denk dat het een leuk jurkje wordt met een leuke statement ketting om het af te maken!

26 Comments:

 1. Wauw, mooie jurkjes! Ik denk dat ik dit jaar voor een leren broek met een opvallende blouse ga, in plaats van een jurk! De eerste jurk is trouwens mijn favoriet! De hals is namelijk heel leuk! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook erg leuk bedacht inderdaad. Ik denk dat het zeker ook erg leuk zou zijn met kerst :D

   Verwijderen
 2. Ik ben helemaal fan van de eerste en de derde. Heel leuk gedaan meis.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amazing selection... I like all of them! Check out my blog... and what do you think... do you wanna follow each other?
  www.styleofdarina.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Vind vooral nummer 3 heel mooi, met die kanten rug.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah ik vind die derde en vierde heel erg leuk voor kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah de derde is leuk zeg xo Ik geef maarliefst TWEE palletjes van Sleek weg ! neem je ook een kijkje ? www.lifeofnessah.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. i like the 2° dress! very chic!
  check my blog if you want too:)
  NEW POST -> tr3ndygirl.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind die tweede echt heel mooi! Leuk blog heb je, ik volg je via bloglovin:) XX

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hi! I like your blog :)
  Would you like to follow each other? I follow you now!
  kisses

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw thanks for the sweet comment :D
   Ofcourse, I follow you back :D

   Verwijderen
 10. Die laatste vind ik ook mooi! Zit zelf net helemaal in de stress om een kerstjurkje uit te zoeken, maar denk dat ik er eentje van Nelly ga bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind het altijd ook erg lastig, op nelly hebben ze inderdaad hele leuke ook in verschillende kleuren.

   Verwijderen
 11. Vind de derde mooi! Ik ga denk ik voor een druk print dit jaar, lekker weer eens wat anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. All of them are beautiful, but I'm in love with number one and two.

  I'm your new follower, I hope you visit and follow my blog black.

  xoxo

  www.malvro.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, die tweede! Mijn zwarte jurkje komt van de asos, daar hebben ze ook echt prachtige. Kusjes!

  BeantwoordenVerwijderen