Over mijHallo! Wat leuk dat je Glamview bezoekt! Ik ben Gea, het gezicht achter en eigenaresse van Glamview. Ik ben een vrouw van 31 jaar oud, woonend in het noorden van Nederland. Getrouwd in Juni 2017 met Dennis en Sinds Maart 2019 moeder van Julius. Afgestudeerd als zorg medewerker en jaren gewerkt als woonbegeleider in de ouderenzorg. Je kunt mij blij maken met sushi en reizen naar het buitenland.
Op dit kleine stukje internet deel ik wekelijks meerdere artikelen over beauty, fashion, lifestyle, mama en kind, wonen, gezondheid en heerlijk recepten. Een breed aanbod aan onderwerpen, vol passie, creativiteit en met liefde geschreven en gefotografeerd.

gea van glamview.nl

Ik heb een zwak voor mooie sieraden, tassen en mooie kleuren lipsticks. Een passie voor gezonde voeding, het uitproberen van nieuwe recepten, schrijven en fotograferen. Dit maakt dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. In April 2021 is Glamview ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het is mijn full-time baan geworden waar ik dagelijks mee bezig ben.

De start van Glamview

In Oktober 2012 kwam op het kleine stukje internet een blog te voorschijn. Wat als een hobby blog begon, is in April 2021 een echt bedrijf geworden. Glamview is een persoonlijke blog waarin ik mijn passie deel over persoonlijk, fashion, lifestyle en vegan beauty. Op alle onderwerpen richt ik mij vooral op ‘vegan’. Ik ben dan ook al een tijdje in bezit van mijn eigen domein naam. Alle onderwerpen en artikelen die ik op mijn blog deel, is waar ik zelf blij van wordt en achtersta.

Naast het schrijven, vind ik fotograferen een leuke bezigheid. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en anderen inspireren. Dagelijks ben ik bezig met het schrijven en fotograferen van nieuw content, die op Glamview verschijnen.

Heb jij interesse in een leuke samenwerking met mij?

Klik op de knop “Contact” voor meer informatie.
Of neem contact met mij op door een e-mail te sturen naar: info@glamview.nl


0 Comments:

Een reactie posten