12 augustus 2015

Just D Daydream armband met symbool van Lucardi

Just D Daydream armband met klaver symbool. Een mooie armband van echt zilver van Lucardi

Zelf wordt ik altijd helemaal vrolijk van prachtige sieraden ook omdat je ze mooi kan combineren met verschillende outfits die hier door mooi op fleuren. Natuurlijk vind ik statement sieraden nog steeds wel leuk toch gaat mijn voor keur toch uit voor een mooie subtiele ketting of armband met het liefst nog een leuk glimmend steentje. De Lucardi heeft nu dan ook een hele leuke collectie uitgebracht de JUST D. Daydream collectie. met mooie zilveren en rosé gouden kettingen, armbanden en verschillende bedels die kunnen worden gecombineerd met deze items. Zelf koos ik uit deze prachtige collectie een mooie slaven armband die ik zelf dan ook heel apart en leuk vind.


 Slavenarmband met symbool

Deze slavenarmband is in verschillende varianten verkrijgbaar en heeft een de voorkant een ronde detail met daarin een symbool verwerkt. De symbolen die verkrijgbaar zijn in deze collectie zijn onder andere een hart, klaver en infinity teken. Zelf koos ik voor het symbool klaver vier. Een klaver vier staat voor symbool geluk. Een mooie betekenis voor het geluk in het leven dat je gezond bent, de liefde, en dat je familie en vrienden hebt die veel van je houden. Ik vind het zelf een hele mooie betekenis.

Just D Daydream armband met klaver symbool. Een mooie armband van echt zilver van Lucardi

Op verschillende manieren te dragen

Het mooie aan deze armband is dat hij op verschillende manieren kan worden gedragen door het rondje in het midden om te draaien. De achter kant van de klaver bevat een tekst, de tekst luck! Leuk om bij verschillende outfits de detail van de armband aan te passen. Ook is de armband mooi en makkelijk te combineren met verschillende outfits. Bij een simpele of opvallende outfit staat deze armband van Lucardi prachtig, een mooie opvallende sierraad. 

Just D Daydream armband met klaver symbool. Een mooie armband van echt zilver van Lucard

Just D Daydream armband met klaver symbool. Een mooie armband van echt zilver van Lucard

Verkrijgbaarheid

Deze armband is in verschillende maten verkrijgbaar en is gemaakt van het materiaal staal. De steentjes in de klaver zijn van kristal. Op dit moment is deze armband in de zomer sale voor  € 62,99. Met deze armband ben ik zeker erg blij, en zal hem dan ook nog heel vaak gaan dragen. Natuurlijk heeft Lucardi nog meer leuke armbanden. Voor meer leuke armbanden of andere sieraden kijk dan eens op de website van Lucardi.

Dragen jullie het liefst subtiele of opvallende sieraden?

Liefs gea
|
Dit artikel betreft een samenwerking.

7 Comments: