12 januari 2016

Nude lipstick & lipliner Max&More

Nude lipstick & lipliner Max&More

De Action is een winkel waar ik graag even rond kijk, ook is het een winkel waar je zeker niet met een leeg winkelmandje bij de kassa komt. Zo ook vandaag kwam ik een product tegen waar ik erg benieuwd naar was bij het beauty schap. De Max & More make up is over het algemeen goed, de pigmentatie valt vaak niet tegen. De Nude lipstick en lipner van Max &More nam ik dan ook graag mee om te proberen.

Nude lipstick & lipliner 

De lipstick en Lipliner zien er op het eerste aan blik al goed uit. De huls van de lipstick en het potlood van de lipliner zien er simpel maar stijlvol uit. De kleur zwart zie je duidelijk terug kommen in het product, net als veel make up van het merk Max & More. Het voordeel van deze producten vind ik zeker dat de kleur van de lipliner en lipstick makkelijk terug te vinden is in de stash. De lipliner heeft aan de achterkant van het potlood namelijk dezelfde kleur als het product zelf. Bij de lipstick is het makkelijk te zien door dat de dop doorzichtig is.

Nude lipstick & lipliner Max&More

Lipstick van Max&More

Volgens de verpakking van de lipstick en de lipliner heet het product 'Nude'. Het is inderdaad een mooie nude kleur die erg mooi is om overdag te dragen. Het geeft mijn lippen net een iets donkerder kleurtje dan mijn eigen lipkleur. Zelf draag ik overdag dan ook graag lipstick, één van mijn favoriete make-up producten. Deze nude kleur is dan ook zeker leuk om te dragen bij een simpele look, een heftige look waarbij de lippen wat minder kunnen opvallen, en is zeker geschikt om te dragen naar het werk, school etc.

Nude lipstick & lipliner Max&More

Lipliner van Max&More

De lipliner is zeker een aanrader. De eerste streep die ik trok was mooi donker van kleur. De lipliner geeft een prima dekking, smeert fijn, korrelt niet en geeft één rechte lijn bij het aanbrengen.


Nude lipstick & lipliner Max&More

Pigment van de lipstick & lipliner

De producten zijn fijn in gebruik, de pigmentatie van beide producten zijn ook zeker goed! De lipstick smeert goed uit over de lippen en voelt zacht aan tijdens het aan brengen. Ook op de lippen voelt het zacht, en totaal niet droog. 

Nude lipstick & lipliner Max&More

Mijn ervaring met de nude lipstick en lipliner van Max&More

Voor het bedrag van €0,79 is het zeker een leuk product om mee te nemen. De lipkleur blijft redelijk lang zitten en geeft een prachtig resultaat op de lippen. Het setje is ook verkrijgbaar in het donker rood, rood, coral en de nude variant. Ik zit er zeker aan te denken om nog een mooie rode kleur te kopen.

Wat vinden jullie van de make-up producten van de Action?

 Liefs gea 


Volg jij mij al op Instagram en Bloglovin?

17 Comments:

 1. Het kost ook bijna niks he! Leuk kleurtje Gea, ik moet ook maar eens naar de action geloof ik, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, die kleur is echt heel mooi! Ik moet snel maar weer even naar de action hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yay! Ik heb mijn Nude lipstick & lipliner nog niet geprobeerd, maar ik zie dat het echt een pareltje is x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehh...mooi Nude kleurtje, staat je trouwens prachtig :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleur! Deze is inderdaad heel geschikt voor naar werk/school, echt een everyday kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh ik vind m erg leuk!
  En ja hallo, voor die prijs ga ik m zeker halen

  BeantwoordenVerwijderen