31 oktober 2016

Gula Java Cacao + Vit. D | Amanprana


Iedereen heeft wel eens een dag, waarbij hij/zij graag goed wil presteren. Of het nou gaat om studeren, werken, of een goede sport prestatie, de juiste voeding en dranken zijn hierbij heel belangrijk! Jou lichaam heeft namelijk de gehele dag energie nodig om te functioneren, dit wordt gemaakt uit Glucose. Van Amanprana ontving ik een prestatiedrank, met Gula Java cacao, vitamine D en is ook nog eens 100% natuurlijk!Amanprana heeft de nieuwe prestatiedranken die voldoen aan de nieuwe generatie sportdranken. Het bevat verschillende soorten koolhydraten (suiker/energie), een aantal eiwitten (aminozuren), en voldoende elektrolyten (mineralen). Niet alleen dat deze drank deze voedingsstoffen bevat, gebruikt Amanprana ook Gula Java, waar door deze prestatiedrank boordevol energie zit. Bovendien zitten er geen geraffineerde suikers en geen kunstmatige toevoegen in verwerkt. Een pure en gezonde energie uit de natuur. Het zorgt voor een beter immuniteit en bescherming tegen aanvallen van buiten af. 

Biologisch - 100% Vegan - 0% Gluten - 0% Lactose 
Ingrediënten: Kokosbloesemsuiker, 20% magere cacaopoeder, 1% vanille, 0,5% kaneel, 0,3% gedroogde Agaricus paddestoel.


De Gula Java Cacao + vit. D kan worden gezien als een gezonde chocomel, het heeft namelijk goede ingrediënten die passen in een verantwoord/gezond eetpatroon. Bovendien heeft de kokosbloesemsuiker, een lage glymische index. Dit houdt in dat je bloedsuikerspiegel niet enorm zal stijgen of dalen. En geeft daarom een langdurige energie! Ideaal ook voor topprestaties. 

De drank kan worden klaar gemaakt met warme of koude melk, sojamelk of amandelmelk. Maar kan ook prima met water, of graandrank volgens het label.


Wat vind ik van de drank?
Ik heb de drank al een paar keer gedronken, en ik kan zeker zeggen dat het heerlijk is! Zelf heb ik hem klaar gemaakt met warme magere melk. De smaak is dan ook precies te vergelijken met de echte chocomel vind ik. Het heeft een zoete smaak, en daarom hoef je zeker niets extra's toe toevoegen. Je proeft namelijk dat het gezoet is met de kokosbloesemsuiker, zelf vind ik het zeker niet storend en juist heerlijk. Ook voor mijn vriend heb ik een mok klaar gemaakt, ook hij merkte geen verschil en vond hem lekker. Zelf merk ik ook zeker dat het energie geeft als je even een dip hebt in de na middag. Een aanrader is deze drank zeker. Een pot van 390 Gram €18,95, en is verkrijgbaar bij Noble-house.

Gebruiken jullie wel eens een prestatiedrank?


18 Comments:

 1. Ik gebruik nooit zo'n drank, omdat ik altijd het idee heb dat er alleen maar troep in zit. Misschien is dit dan degene die het verschil gaat maken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik ben altijd een betje sceptisch over dit soort producten, maar ik ben nu toch wel enthousiast! Ik wou dat ik dol was op chocomelk maar ik word er al gauw misselijk van helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik houd ook niet zo van die poedertjes. Geef mij maar gewoon water :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik drink zelf over het algemeen ook alleen water en thee, maar ook voor het najaar is dit wel een goede gezonde chocomelk voor de koude dagen :)

   Verwijderen
 4. Nog nooit van gehoord.. Maar klinkt inderdaad niet slecht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Had er nog niet van gehoord! Ben eigenlijk wel benieuwd of het echt smaakt zoals chocomel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb altijd het idee dat er ontzettend veel extra suikers in dit soort dingen zit, maar het ziet er lekker uit en het lijkt me ook erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zit wel kokosbloesemsuiker in maar is een betere keuze dan andere suikers.

   Verwijderen
 7. Zelf heb ik nog nooit prestatiedrank geprobeerd. Maar de smaak van deze spreekt me wel aan. Klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb nog nooit een prestatiedrank gebruikt, maar deze ziet er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog nooit van gehoord. Ik vind het ook best iets speciaal precies. De smaak klinkt alvast wel lekker dus misschien iets om wel eens uit te proberen...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben er wel benieuwd naar geworden!

  xoxo
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen