21 oktober 2016

Max&More eyebrow pencil / Licht brown


Wij als meiden kunnen uren bezig zijn met onze make-up, soms willen we zelfs niet eens te deur uit zonder. Zo herkenbaar, en waarschijnlijk ook zeker voor jullie! Zelf ben ik dan ook altijd opzoek naar leuke budget producten, van verschillende merken. Vaak kijk ik dan ook veel rond bij het schap van het merk Essence, of Catrice. Meestal is Essence toch het merk waar ik voor kies, omdat de producten altijd fijn in gebruik zijn. Afgelopen week brak dan helaas ook mijn wenkbrauw potlood, en was het echt tijd voor een nieuwe. Dit keer koos ik er alleen voor om een bezoek te brengen aan de Action. Daar kwam ik een wenkbrauw potlood kit tegen van het merk Max&More, waar ik heel benieuwd naar was!

Max&More is een low budget merk van de Action, en zullen veel van jullie zeker wel kennen. Het merk heeft al veel verschillende producten in de lijn, en wordt de laatste tijd ook goed uitgebreid. Over het algemeen ben ik dan ook zeker tevreden, met de producten die ik al heb mogen testen van het merk. Wat voor velen ook een voordeel kan zijn is, dat de producten niet getest worden op dieren! Dit is duidelijk af te lezen op de verpakkingen, met het logo van een konijn en de tekst: Cruelty free.

In het Max&More wenkbrauw kit zit een wenkbrauw potlood, en een losse punten slijper. Een handig detail aan het wenkbrauw potlood is dat de spooly op de achterkant van het potlood is verwerkt, en op de dop van het potlood zit een puntenslijper. Zelf vind ik de puntenslijper op de dop niet zo fijn werken, maar dat is voor iedereen natuurlijk anders. 


Het wenkbrauwpotlood koos ik in de kleur: Licht bruin. Deze past het beste bij mijn haar kleur, aangezien ik twee verschillende kleuren in mijn aan heb verwerkt. Donker blond met licht blonde highlights. Een licht bruine kleur komt hierbij het meest over een. Wil jij juist graag een donkere wenkbrauw potlood? Deze zijn ook zeker verkrijgbaar! 

Bij het verwijderen van de dop, zie ik een mooie punten te voorschijn komen. De kleur zou volgens Max&More dan ook een natuurlijke kleur geven aan je wenkbrauw. Het resultaat ben ik dan ook zeker over te spreken!


Op mijn hand heb ik het potlood ook getest, en daarna op mijn wenkbrauwen. De kleur is zeker mooi, en bovendien heel mooi natuurlijk. Het potlood smeert fijn over de huid, en geeft een mooie bruine dekking. Het pigment is daarom zeker goed. Voor een low budget make-up product, is dit echt een topper.  Het wenkbrauw potlood kit van het merk Max&more kost: € 0,59.

23 Comments:

 1. Wat een fijn budget potloodje zeg! Ik ben altijd in gevecht met m'n wenkbrauwen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh die lijkt me inderdaad wel fijn! Snel maar even langs Action! (En terugkomen met heel veel meer spullen dan een oogpotloodje :'))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is wel waar de action goed in is inderdaad! Met meer thuis komen dan de bedoeling was haha.

   Verwijderen
 3. Ik heb er al jaren een van Hema, maar deze ziet er ook goed uit zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag hem vanmiddag al even op Instagram voorbij komen en was nieuwsgierig. Wat een mooie budget eyebrow potlood. Ik gebruik nu van essence moet zeggen dat ik die ook wel erg fijn vind.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die is ook heel fijn! Ik heb hem hier voor ook gehad van essence.

   Verwijderen
 5. Wat een mooie kleur zeg, volgens mij is ie heel 'assig?' Precies waar ik naar op zoek ben! En nog lekker betaalbaar ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, hij is wel wat assig. Ik denk dat je hem prima kunt hebben dan :)

   Verwijderen
 6. Wat een fijne budgettopper! Hier ga ik zeker eens naar kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke budgettopper, neem ik de volgende keer zeker mee wanneer ik naar de action ga!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wow, misschien is dit potlood dan 'the one' haha. Als blondine vind ik het erg moeilijk een potlood te vinden wat niet te hard staat, maar wat ook niet te bruin is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze zit er iets tussen in. Ook zijn ze in verschillende kleuren verkrijgbaar.

   Verwijderen
 9. Wauw dat is heel goedkoop! Wel eens het proberen waard. Super dat het cruelty free is!

  -xo peachystories.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij is mooi! Ik gebruik geen wenkbrauwproducten, maar het is echt een heel mooi potlood voor weinig geld. Superleuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super prijsje voor zo een potlood! Nog beter natuurlijk dat deze dan ook goed is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Looks good! Ik kan alleen beter omgaan met een gel borstel haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb deze ook een hele tijd gebruikt en omdat het budget is, is hij erg goed. Ik gebruik nu alleen liever een wenkbrauwgel haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die van mij is nu bijna op, super jammer! Tijd geleden in Spanje gekocht, ga deze zeker overwegen om uit te proberen:)

  http://dutchbloggeronthemove.com

  BeantwoordenVerwijderen