08 mei 2017

De sieraden die ik draag tijdens mijn bruiloft

De sieraden die ik draag tijdens mijn bruiloft
Nog een volledige maand tot het zo ver is. De grote dag dat wij elkaar het 'Ja' woord mogen geven. Hoe dichter het moment nadert, hoe meer de gezonde kriebels naar voren komen. Op mijn verjaardag in begin april kreeg ik een prachtig cadeau van mijn ouders. Een cadeau die mijn moeder zelf voor mij heeft uitgekozen. Een verassing met een prachtig symbool, een sieraden set speciaal voor bij mijn trouwjurk. 

De sieraden die ik draag tijdens mijn bruiloft

Cadeau van mijn ouders

Het was een verassing voor mij, bovendien had zij niet aangegeven dat ze hier naar opzoek was. Het voelde dan ook heel speciaal om het cadeau doosje te openen. Een doosje met een grote witte strik er om heen. Bij het openen zag ik een prachtig bij passende sieraden set. Een ring met een grote diamand en oorbellen met steentjes. De sieraden komen van Lucardi en zijn van echt zilver. 

Ring met diamand

De ring is opvallend door de grote diamant boven op de ring. Een goede keus, aangezien ik altijd al heb gehouden van opvallend sieraad met veel bling. Voor een speciale dag als deze, is het een perfecte aanblik aan mijn vinger. 

De sieraden die ik draag tijdens mijn bruiloft

Oorbellen

De oorbellen kan ik omschrijven als een vorm van een bloem. In het midden van de oorbel bevat het allemaal kleine steentjes. Het zijn oorstekers die gemakkelijk in het oor zijn te bevestigen. Ze zullen ook perfect passen bij het trouw kapsel die ik heb gekozen. Ik ben mijn ouders dan ook ontzettend dankbaar voor het cadeau, een fijne hereniging zullen deze sieraden dan ook geven in de toekomst. 

De sieraden die ik draag tijdens mijn bruiloft

Wat voor sieraden zou jij willen dragen op jouw toekomstige trouwdag?


20 Comments:

 1. Prachtige sieraden en wat een mooie verassing zeg! Ik had ook sieraden van lucardi, drie kleine armbandjes en hele simpele oorbellen, echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend... het grote moment is bijna daar! En die oorbellen zijn echt te mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ja het is onwijs spannend, zn dag is natuurlijk heel speciaal.

   Verwijderen
 3. Wauw, wat een bling! Gaat vast prachtig staan bij je jurk. Ik ben zo benieuwd naar de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi hè die bling! Ik zal zeker een artikel wijden aan mijn bruiloft :)

   Verwijderen
 4. Een erg late reactie maar wauw! Wat heb je een prachtige sieraden. Ik vind deze vooral leuk omdat ze erg subtiel zijn maar toch erg mooi glimmen. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt rebecca! Ik houd zelf ook ontzettend van subtiele sieraden op het moment. Ze kunnen een outfit ook heel net maken en toch opvallend door de bling.

   Verwijderen
 5. Wauw, echt prachtig!!! Echt heel mooi.

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, super mooi! Dit is helemaal mijn stijl ook. Subtiel, chique en classy, mooi hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooie sieraden voor een heel mooie dag! Knap!

  BeantwoordenVerwijderen