20 december 2017

12 Voordelen van het drinken van groene thee

12 x De voordelen van groene thee

Groene thee drink ik het liefst de gehele dag door. Het scheelt dan ook dat groene thee veel voordelen met zich me brengt. Zo is het goed bij afvallen en geeft het een rustgevende werking. Ook heeft het drinken van groene thee niet saai te zijn, er zijn namelijk ontzettend veel smaken verkrijgbaar in de supermarkt of online in webshops. Ben jij ook zo benieuwd welke voordelen groene thee nog meer met zich mee brengt? 

Dit zijn de voordelen van het drinken van groene thee

 • Verminderd stress en misselijkheid 
 • Zit boordevol antioxidanten. 
 • Het versnelt de stofwisseling
 • Heeft een gunstig effect op de LDL Cholesterol. (de slechte cholesterol) 
 • Bevat L-theanine wat de nachtrust bevorderd.
 • Werkt ondersteunend bij het afvallen.
 • Versterkt de weerstand.
 • In verschillende smaken verkrijgbaar.
 • Is goed voor het metabolisme.
 • Het geeft een rustgevend en relaxend gevoel.
 • Gaat tekenen van huidveroudering tegen. 
 • Ontstekingsremmende werking. 


Drink jij wel eens groene thee?

liefs gea

Foto afkomstig van Pixabay

14 Comments:

 1. Ik ben dol op groene thee, omwille ook van de voordelen ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik drink heel graag groene thee, vooral omdat ik het heel lekker vind, maar de goede effecten zijn ook fijn natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh, groene thee! Ik heb steevast een aantal doosjes thee in m'n kantoorlade liggen, waarvan groene thee met een smaakje er meestal wel een van is. Tegenwoordig drink ik 's avonds een kopje Sleepytime Green Tea met bramen en granaatappel van Celestial Seasonings en die is zooo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Daarom drink ik heel vaak groene thee, ik vind het ook erg lekker

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wist dat er voordelen waren naar niet dat het er zoveel zijn! Ik drink erg graag groene thee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het heeft ontzettend veel voordelen! Sommige wist ik zelf eerst ook niet hoor. Ik drink het vooral voor het behouden van een goede cholesterol. Daarnaast is de smaak van groene thee heerlijk.

   Verwijderen
 6. Yes! Zoveel goede voordelen, ik drink het af en toe maar zou het vaker moeten doen..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou zoveeeeeeel van groene thee! Ik drink ook echt alleen maar naturel groene thee; zonder smaakjes erin. Over thee gesproken; ik ga gelijk even een nieuwe kop halen <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind zelf de groene thee van Albert Heijn eigen merk heerlijk <3

   Verwijderen
 8. Ik drink eigenlijk gewoon groene thee, omdat ik weet dat ik het lekker vind, hahah! Ook drink ik graag variaties van groene thee, zoals groene thee kokos. Die is super lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen