06 januari 2018

Nieuw beddengoed van Dekbed-Discounter

Beddengoed Dekbed-Discounter

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk voor lichaam en geest. Vooral tijdens de koude winter maanden vindt ik het heerlijk om mezelf onder de dekens te verstoppen tijdens het slapen. Beddengoed van goede kwaliteit en van zacht stof vindt ik daarom belangrijk bij het aanschaffen van iets nieuws. Door Dekbed-Discounter werd ik benaderd of ik een dekbed naar keuze wou uit proberen, ik werd meteen enthousiast. 


Stiekem kwam het voor ons goed uit. Ons beddengoed was aan vervanging toe, hoog tijd voor iets nieuws! Dekbed-Discounter heeft veel verschillende soorten bedovertrekken, hoeslakens, hoofdkussens en zelfs boxsprings. Ik vindt het handig dat ook boxspring bedden online kunnen worden bestellen. wij hebben zelf al een aantal jaar een boxspring waar wij heel blij mee zijn. Als hij toe is aan vervanging weet ik nu waar ik een nieuwe kan bestellen.

Ik ben op de website van Dekbed-Discounter opzoek gegaan naar een nieuw dekbedovertrek. Ons dekbed heeft het formaat 240 x 200/220. De prijzen van het beddengoed variëren, maar toch vindt ik de prijzen reuze mee valen. Op de website kun jij er voor kiezen om te zoeken op kleur, materiaal, instopstrook, soort en prijs. Ik vindt het een makkelijke manier van zoeken.

Beddengoed Dekbed-Discounter

Aangezien wij houden van een moderne en strakke inrichting, hoort daar ook een bijpassend dekbedovertrek bij. Onze slaapkamer heeft aan de achterzijde van het bed een licht grijze wand, de andere wanden zijn wit. Ik ben opzoek gegaan naar een kleur die hier het beste bij past en kwam uit bij een prachtig dekbed die dubbelzijdig is te gebruiken. 

Het dekbed kan aan dubbelzijdig worden gebruikt, wat ik ontzettend handig vindt. Aan de ene kant heeft het een bruine kleur, aan de andere kant een licht grijze kleur. Het heeft een gewassen linnen dessin en komt in een complete set met kussenslopen. Het dekbed overtrek is gemaakt van 100% geruwde flanel. Een stof soort dat gemaakt is uit katoen en polyester. Het is vocht absorberend en goed lucht doorlaatbaar. 

De dag na dat ik mijn bestelling had geplaatst, krijg ik mijn dekbedovertrek al binnen. Het werd netjes geleverd plastic, met daarin een plastic en kartonnen verpakking. Op de verpakking las ik daarnaast dat de stof kreuk en strijk vrij is! Een voordeel aangezien wij liever ons beddengoed niet strijken. 

Beddengoed Dekbed-Discounter

De pasvorm van het dekbedovertrek en de kussenslopen vallen precies goed. Aan de achter zijde van het dekbedovertrek zijn de twee zijkanten kanten half ingenaaid. In het midden zit en opening waar het dekbed makkelijk in geschoven kan worden. Het voordeel hier van vindt ik dat het dekbed in de nacht niet kan verschuiven.

Na een aantal keer wassen ziet het beddengoed er nog steeds netjes uit. Ook vinden wij het handig dat het dekbedovertrek dubbelzijdig te gebruiken is. Zo kan ik het afwisselen met een grijze kant of juist een bruine kleur. Het stof is heerlijk zacht en van goede kwaliteit. Wij zijn er ontzettend blij mee.

Naar welk materiaal stof gaat jouw voorkeur uit bij het kopen van nieuw beddengoed?


Dit artikel bevat producten/artikelen die ik ter samenwerking mocht ontvangen van een bedrijf/merk.

14 Comments:

 1. Wat leuk dat het dekbed dubbelzijdig is! Mijn lakens zijn meestal gewoon katoen, maar ik ben wel grote fan van zijden kussenslopen.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja een dubbelzijdige dekbedovertrek leek mij ontzettend leuk. Zo kan ik af en toe de kleur eens om wisselen ;)

   Verwijderen
 2. Leuk artikel! Ik vind slapen onder net nieuwe en 'vers' gewassen dekbedden altijd zoo fijn! Zelf wissel ik ongeveer vier verschillende dekbedden af, volgens mij zijn ze allemaal van katoen. Een fijn luchtig materiaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goede tip! Ik ben namelijk ook op zoek naar nieuw beddengoed. Ik ben samen gaan wonen met mijn vriend en hebben zijn bed overgenomen, maar vind het beddengoed nog een beetje te mannelijk;p.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi zeg! En wat handig dat het dubbelzijdig is!

  X Lazy Bird

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kies ook vaak tweezijdig beddengoed. Kan je vaker afwisselen. Mooie kleuren heb je gekozen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat vond ik zelf ook ontzettend handig. Afwisseling is altijd leuk.

   Verwijderen